Gisele Bündchen ismét címlapon szerepel, a róla készült fürdőruhás fotók pedig motiváló erővel bírnak, elég egy pillantást vetni rájuk, és szinte azonnal elkapja a hév az embert, hogy valamit sportoljon. A 42 éves szupermodell elképesztő formában van!

hirdetés

Gisele Bündchen a mai napig az egyik legsikeresebb szupermodell, karrierje töretlenül szárnyal. Az elmúlt időszakban leginkább válása miatt volt hangos a sajtó, ugyanis házassága Tom Bradyvel, a népszerű NFL-játékossal a tavalyi évben ért véget. Noha a Vanity Fair mélyinterjújában is a válás utáni érzelmekről és jelenlegi családi helyzetéről mesélt, a mellékelt fotók talán még Gisele őszinteségénél is megdöbbentőbbek.

A kilencvenes évek végén vállalt elsőként modellmunkát, majd a kétezres évek kezdetén világszerte ismertté vált. Kifejezetten ügyel arra, hogy megőrizze lenyűgöző szépségét, sokat tesz azért, hogy az idő múlása ne hagyjon látható nyomokat a megjelenésén. A befektetett energia látványosan megtérült, szóhoz sem jutunk a róla készült fürdőruhás fotók láttán.

Gisele Bündchen bomba alakot villantott: csodás fürdőruhás fotók készültek róla

Gisele Bündchen még mindig tud újat mutatni a divatrajongók számára. Azt már megszokhattuk, hogy számtalan kampányban szerepel, s noha manapság kisebb lendülettel vállal fotózásokat, negyven felett sem hagyta maga mögött a szakmát.

Az idő múlásával nehéz felvenni a harcot, ám úgy tűnik, hogy Gisele sikeresen feszegeti a realitás határát. Elképesztően remek formában van, fürdőruhás fotói láttán szinte mindenki arra kíváncsi, mi a titka. Tény, hogy a remek genetikának is köszönheti fantasztikus alakját, ám az egyértelműen látható, hogy nem kevés munka van a tónusos izomzatban és a nőies formákban.

A legszimpatikusabb, hogy nem mutat sokat, mégis elképesztően dögös. Gisele Bündchen abszolút a természetesség híve, nem visel egy vakolatnyi sminket az arcán, sőt, a róla készült képek sem a magamutogatást helyezik fókuszba.

A Vanity Fair fotói az esztétikus szépséget és visszafogott nőiességet mutatják meg, egy kis fűszerrel meghintve. A gyönyörű modellből erőlködés nélkül árad a nőies vonzerő, a természetes, üdítően nyári hangulat mindezt maximálisan felerősíti.

Gyakorlatilag minden képen bodyt vagy egyrészes fürdőruhát visel, az összhatás éppen ettől olyan könnyed és befogadható. A manökenek világa sokszor olyan távolinak tűnik, Gisele azonban közelebb hozza a hétköznapokat az álomvilághoz.

A képanyag a nyári fürdőruhadivat részleteibe is betekintést enged. Úgy tűnik, idén egyértelműen az egyrészes fürdőruhák tarolnak majd, melyek előnyösen formálják az alakot. Gisele Bündchen több fazont is viselt a fotózáson, a legtöbb body és fürdődressz igazán különleges, amit leginkább a szabásuknak köszönhetnek.

A 42 éves szupermodell igazi természetes szépség, aki rendszerint bebizonyítja, hogy nem kell egy rakás smink és filter ahhoz, hogy egy nő igazán nőnek érezhesse magát.

Már korábban is vállalt hasonló fotózást, amikor a hongkongi Vogue-nak készítettek róla képeket. Úgy tűnik, kifejezetten felszabadultnak érzi magát a homokos tengerparton.

Kiemelt kép: Taylor Hill/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés