Ahová csak beteszi hosszú lábait, mindenhol feltűnést kelt a gyönyörű brazil modell, aki nem szereti rejtegetni észbontó alakját. A vörös szőnyeges partikon éppolyan vadító a stílusa, mint a magazinfotókon.

hirdetés

Alessandra Ambrosio világhírű modell és kétgyermekes édesanya, akinek most is olyan formás és szépen kidolgozott az alakja, mint amikor 2000-ben először vonult végig a Victoria’s Secret kifutóján. Bár előtte is szép sikereket ért el a modellszakmában, pályája csúcséveit a fehérneműcégnél futotta. Akkoriban, nem igazán láthattuk másban, mint fürdőruhában és fehérneműben, és ez azóta sem sokat változott, hogy 2017-ben búcsút intett a Victoria’s Secretnek, és a saját útját járja.

Megbecsült tagként, és tökéletes vonalainak köszönhetően, 2012-ben a fehérneműmárka őrá bízta a Floral Fantasy Bra, 2014-ben pedig a Dream Angels Fantasy Bra viselését. Ez amolyan kitüntetés a VS berkein belül, hiszen nem minden angyal viselheti a vagyonokat érő, exkluzív darabokat.

Alessandra Ambrosio a Victoria’s Secret után sem távolodott el nagyon a fürdőruháktól, sőt, saját márkát alapított, Gal Floripa néven. Idén nyáron jelenik meg az első fürdőruha-kollekciója, amivel régi álma teljesült. Mivel a szupermodell Brazíliában nőtt fel, nem nehéz kitalálni, hogy honnan ered ez a vonzódása a bikinik és az egyrészesek iránt.

Ám modellként és édesanyaként, nemcsak fürdőrucikban tengeti az életét. Míg a szabadidejében főként a laza, sportos viseleteket részesíti előnyben, a divateseményeken és gálákon igazi partikirálynőként kelt feltűnést a dögös szereléseiben. Nem riad vissza a mélyen dekoltált, és a falatnyi miniruháktól sem, de az is igaz, hogy az ő alakján ezek a szabások észbontóan jól állnak. Alessandra Ambrosio ma ünnepli 38. születésnapját, de simán letagadhatna bő tíz évet.

 

Kiemelt kép: Jared Siskin/amfAR/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés