Minden jelek szerint Miranda Kerr visszatért, és egy gyönyörű fotósorozatot vállalt a Gritty Pretty magazin kedvéért. Nem is akármiben pózolt, Abodi Dóra selyemblúzát viselte az összeállításban.

Második gyermekének születése után Miranda Kerr nem sietett annyira a visszatéréssel, mint amikor első fiának adott életet. Zártkörű, titkos esküvőjét követően, 2018 májusában hozta világra kisfiát, majd hosszas kihagyás után decemberben láthattuk ismét, a kínai Instyle címlapján.

Most ismét címoldalra került, a Gritty Pretty magazin készített vele egy igazán stílusos divatválogatást. A stylist, Monica Rose modern üzletasszonynak öltöztette a modellt, aki már az őszi szezon divatját népszerűsíti. Az összeállításba a magyar ABODI márka egyik selyemblúza is bekerült, mely a 2018-2019-es őszi-téli kollekció egyik becses darabja.

Az átlátszó, fodros blúz nem az első darab Abodi Dórától, amit valamelyik hírességen láthatunk viszont. A divattervező kreációi sokkal ismertebbek külföldön, híres énekesnők és színésznők köreiben, mint itthon, kis hazánkban. A Nanushka márkához hasonlóan az ABODI is szép sikereket tudhat a magáénak Amerikában, például olyan nevek szerepelnek a márka rajongói között, mint Rita Ora, Lady Gaga, Taylor Swift, Tyra Banks vagy Lindsay Lohan.

Kép: ABODI, tervező: Abodi Dóra.

Bár Miranda Kerr nem saját maga választotta, hanem egy fotózás kedvéért viselte a finoman nőies, mégis feltűnő darabot, az interneten nemcsak a régen látott modell, hanem a fekete blúz is sok dicséretet kapott.

A 35 éves, kétgyermekes modell már megválogatja, milyen fotózásokat vállal el, hiszen saját kozmetikai márkája, a KORA Organics mellett egyáltalán nem létfontosságú számára, hogy mindig mindenhol szerepeljen, és bevallása szerint az anyaság áll számára az első helyen.

Annak idején a Victoria’s Secret kedvéért három hónappal első gyermeke születése után már fürdőruhában pózolt a kamerák előtt. Friss anyukaként a kifutón is többször végigsétált, bár utólag úgy emlékszik erre az időszakra, hogy nagyon nehéz volt számára összeegyeztetni a munkát és az anyai teendőket. Igaz, hamar visszanyerte az alakját, mégis kellemetlenül érezte magát, hogy szülés után pár hónappal már fürdőruhában kellett mutatkoznia egy divatbemutatón, annyi ember előtt.

Második gyermekének születése után szó szerint eltűnt a nyilvánosság elől, most azonban újra berobbant a köztudatba. A Gritty Pretty pedig gyönyörű fotókkal koronázta meg a visszatérését, cseppet sem spórolt a drága ékszerekkel, a gyémánttal és a szebbnél szebb ruhaválogatásokkal. A fotókon olyan tervezők ruháit viseli a modell, mint a Donna Karan, Versace, Drome és ABODI. A fodros blúzt a Daily Mail Online egyenesen mesésnek nevezte. A képeket Sylve Colless készítette a magazin számára.

Bár meglehet, hogy a szép újrakezdés után nem sokáig örülhetünk Miranda Kerr visszatérésének, hiszen a napokban röppent fel a hír, hogy a szupermodell ismét gyermeket vár.

Kép: Picture alliance/Getty Images.

Gömbölyödő hasát a Gruner & Jahr SPA Awards rendezvényen mutatta meg, előtte pedig egy sajtóközleménnyel hitelesítette, hogy a hír igaz.

Kiemelt kép: Jun Sato/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés