2014-ben a korábbiaknál is nagyobbat durrant a legendás Pirelli-naptár, hiszen ötvenedik születésnapját ünnepli a különleges kiadás, ami nem csekély eredmény. A glamúr-fotókról híres kalendárium ezúttal is emlékezetes képekkel készül az új esztendőre és a jeles évfordulóra: hat gyönyörű modellt mutat meg lenge öltözékben, illetve szexi pózokban.

A brit Pirelli cég által kiadott naptár története egészen 1964-ig vezethető vissza. A művészi aktokat és hírességekről készült fotókat tartalmazó naptár tulajdonképpen úgy született meg, mint vállalati ajándék, mely csupán korlátozott számban jelenik meg évente, és kizárólag a megbecsült Pirelli-ügyfelek, illetve VIP-vendégek kaphatják meg.

A hosszú évek során számos nagy névvel büszkélkedhetett a nagy becsben tartott naptár: képein Sienna Miller, Naomi Campbell, Gisele Bündchen, Kate Moss, Sophia Loren, Cindy Crawford, Penélope Cruz, Milla Jovovich, Doutzen Kroes és Heidi Klum is szerepelt már, de a sor még így sem teljes.

Ezúttal két neves divatfotós, Patrick Demarcheiler és Peter Lindbergh kapta lencsevégre az alig semmiben pózoló szupermodelleket. A 2014-es Pirelli-naptár főszereplői: Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Isabeli Fontana, Helena Christensen, valamint Alek Wek. A teljes kalendárium novemberben jelenik meg.

  • Megosztás: