A szemüveg valóban öltöztet, Hollywoodban a híres nők ugyan nem gyakran viselik a látásjavító eszközt, de amikor felveszik, ultrasikkesen festenek benne. Sokan ódzkodnak a szemüvegtől, inkább kontaktlencsét választanak, ám a már-már szállóigévé vált mondat igaz, egy jól megválasztott keret igenis ékszerként, kiegészítőként funkcionálhat.

hirdetés

Mérhetetlen mennyiségű szemüveg landol a fiók mélyén, aminek az az oka, hogy sokan rosszul választanak keretet. Azonban egy átgondolt, ruhatárhoz, arcformához, hajszínhez és bőrtónushoz passzoló darab elképesztően fel tudja dobni a megjelenést. Ahogy a ruhadivat, úgy a keretek trendje is rendszerint változik, sokan igyekeznek ezt az apró részletet is mindig a divathoz igazítani, ám sokkal inkább fontosabb, hogy az arc karakteréhez passzoljon a választott darab. Számos stílusban beszerezhető egy látásjavító eszköz, lehet sportos, nőies, kifinomult és markáns, mindenki megtalálhatja azt, ami hozzá leginkább passzol.

 

Egy jó szemüveg tükrözi az egyéni stílust, a személyiséget. Épp ezért tökéletes kiegészítője a mindennapoknak, hozzátesz a megjelenéshez. Bár sokan tartanak tőle, hogy a szemüveg viselése lerontja a megjelenésüket, az igazság az, hogy kifejezetten nőies, sőt szexi is lehet egy stílusba vágó keret megválasztásával.

Manapság már annyira trendivé vált a szemüvegviselés, hogy dioptria nélküli lencsével ellátott darabok tömkelegét árusítják a különböző cégek és ruhaboltok. Ma már abszolút nem kell attól tartani, hogy túlságosan komollyá, szigorúvá teszi a kisugárzást a szemüveg, hiszen az utóbbi évtizedekben egyfajta önkifejező eszközzé vált, amivel követni lehet az aktuális trendeket és fel lehet dobni a legegyszerűbb szettet is. A bohém és extravagáns keretek éppúgy megtalálhatóak a kínálatban, mint a klasszikus fazonok.

Csupán pár apróságra kell odafigyelni akkor, ha az ember szemüveget visel. A ruházat passzoljon a kerethez, valamint a sminket sem árt hozzáigazítani a szemüvegkerethez.

Ezek a híres nők megmutatják, milyen irtó sikkes egy jól megválasztott szemüveg

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston ritkán visel szemüveget, de amikor igen, remekül néz ki benne. A barnás tónusú darabokat kedveli, bőrszínéhez és hajának árnyalatához ez passzol leginkább. Valószínűleg stylistok segítenek neki a tökéletes keret megtalálásában, hiszen ahogy az öltözködés terén, úgy ebben sem tud hibázni.

 

Julia Roberts

Julia Roberts klasszikus megjelenéséhez különösen passzol a szemüveg. Többféle keretet kipróbált már, bátran kísérletezik a lehetőségek között. A visszafogott, halvány leopárdmintás stílus dögös, mégis kifinomult külsőt eredményez. Az állatmintás holmik egyébként is sikkesek, de egy egyszínű, egyszerűbb összeállítást éppúgy feldob egy ilyen keret.

 

Karlie Kloss

Karlie Klossnak valami elképesztően jól áll a szemüveg, még dögösebb vele, ha egyáltalán lehet tovább fokozni az egyébként is tökéletes megjelenését. A bobfrizurához különösképp passzol egy határozott, markáns szemüvegkeret, a szexi frizura még inkább nőies, vonzó hatást kelt ezzel a kis kiegészítéssel.

 

Eva Longoria

Eva Longoria letisztult, nőies öltözködéséhez illően a legegyszerűbb keretet választotta. A fekete mindenhez passzol, roppant elegáns és nagyon könnyedén kombinálható bármilyen sminkkel vagy öltözékkel. Ám nem árt vigyázni vele, hiszen kifejezetten feltűnő, nem mindenkinek illik az arctónusához.

 

Rashida Jones

Rashida Jones a keret formájával játszik előszeretettel. A kerekebb szemüvegek kifejezetten jól passzolnak ovális arcformájához. Kicsit sem mindegy, hogy az adott szemüvegkeret még tovább nyújtja, esetleg még inkább kerekké varázsolja-e az arcot, így mindenképp érdemes utánajárni a döntés előtt, hogy milyen formájú keretre érdemes beruházni.

 

Kate Upton

Kate Upton nemigen visel szemüveget nívós eseményeken, ám a hétköznapokban előfordul, hogy csak felkapja a látásjavító eszközt. Irtó aranyosan áll neki, a kissé kislányos külső és vonzó, dögös kisugárzás kettőssége mindenkit levesz a lábáról.

 

Anne Hathaway

Anne Hathaway stílusa rengeteget változott az elmúlt években, sokkal kifinomultabb és nőiesebb irányvonalat vett. Erre rásegít egy csinos szemüveg is, hiszen a keret kifejezetten klasszikus, vonzó külsőt eredményez.

 

Kiemelt kép: James Devaney/WireImage/John Sciulli/Getty Images.

Cikk képei: Juan Naharro Gimenez/WireImage/James Devaney/WireImage/Vera Anderson/WireImage/Randy Holmes/Disney General Entertainment Content via Getty Images/Dimitrios Kambouris/Don Arnold/WireImage/Kevin Winter/Stephen Lovekin/Getty Images for GLAMOUR/Alo Ceballos/FilmMagic/John Sciulli/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés