Jennifer Aniston az egyszerűség, a belülről fakadó nőiesség mintaképe. Az 52 éves színésznő minden szerepben otthonosan mozog, sosem bonyolítja túl a dolgokat, ettől válik roppant szerethetővé, önazonossá. Ezt a vonását a előszeretettel domborítják ki a fotózások során, ezért legtöbbször egyszerű környezetben, letisztult kreációkban kapják lencsevégre.

hirdetés

Az utóbbi időben Jennifer Aniston a fotósok egyik kedvencévé vált. Ezen nem is csodálkozunk, hiszen a színésznő minden fotón nagyon természetesnek tűnik. Sosem pózolja túl a dolgot, legtöbbször csak hanyagul leveti magát a kanapéra, kényelmesen elhelyezkedik a fotelban, esetleg vidáman sétálgat a teraszon. Bármit csinál, modorosság nélkül érvényesül belülről fakadó derűs, nőies kisugárzása.

A Jóbarátok színésznője profi a kamera előtt, és minden fotósorozata tükrözi kifinomult személyiségét. Jennifer remek stílusérzékkel rendelkezik, kerüli a felesleges flancot és körítést, ízléses alapdarabokból álló ruhatára mégsem egyhangú. Vannak kedvenc fazonjai, amelyeket évtizedek óta visel, tudja, hogy mi áll jól neki, ezért mindig a legjobban öltözött nők listáján szerepel. Ezt a fotózások során is figyelembe veszik a divatszakemberek, hiszen legtöbbször a saját stílusához illeszkedő kreációkban áll kamera elé.

Jennifer Aniston melltartóban pózol a címlapon

Az 52 éves színésznő a The Hollywood Reporter magazinban szerepelt nemrégiben. A fotósorozat nem tartalmaz semmilyen felesleges körítést, eltúlzott sminket, esetleg hordhatatlan szetteket. A címlapfotón fehér melltartót és A vonalú nadrágot visel Jennifer. Kacér pózolás helyett viccesen grimaszol a képen, miközben a fodrásza készíti a frizuráját.

A színésznő a többi fotón sem tolja túl a dögösködést, mesterkélt beállítások helyett szimplán csak önmagát adta, mintha csak kényelmesen elhelyezkedne a kanapén egy hosszú nap végén. Hétköznapi pillanatokat örökített meg a fotós, éppen ezért egyszerű, kényelmes ruhadarabokat válogattak össze a számára. A frizuráját, sminkjét sem bonyolították túl, a jól ismert kiengedett hajviseltével látható Jennifer a felvételeken.

Az általa viselt hanyagul elegáns fehér összeállítás persze, arra is alkalmas volt, hogy megvillantsa tökéletes alakját. A színésznő elképesztően jó formában van, de sohasem kérkedik csodás idomaival, egyszerűen zsigerből dögös, mindenféle rájátszás nélkül. Bár szereti a csinos, alakhangsúlyos ruhákat, ritkán szokott merész darabokban mutatkozni, inkább ízlésesen hangsúlyozza nőies vonalait és formás lábait. A fotózáson viselt összeállításokkal sem lőtt túl a célon, de nincs is szüksége semmi körítésre ahhoz, hogy szexi legyen.

Az egyszerű, természetességet sugalló fotók illenek leginkább Jennifer Aniston személyiségéhez, akinek nem kell csábosan flörtölnie a kamerával ahhoz, hogy vonzó kisugárzása legyen. Elég, ha leül a padlóra a falnak dőlve, és egyszerűen jelen van.

A fotósorozat igazán nagyszerűen sikerült, hiszen nagyon önazonos képek születtek. Jennifer Aniston megjátszott dögösködés nélkül az igazi, hiszen így abszolút természetességgel és lazasággal közvetítik a képek pozitív kisugárzását, magabiztosságát és a belőle fakadó életörömmel vegyes üdeséget.

 

Kiemelt kép: Gregg DeGuire / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés