Még alig kezdődött el az esztendő, és már túl is vagyunk az idei év első vörös szőnyeges eseményén. A 2024-es Golden Globe-gálán a legszebb ruhák is díjat érdemeltek volna!

hirdetés

A legszebb ruhák az idei Golden Globe-gála vörös szőnyegén

Az év vége egy kissé uborkaszezonnak számít a vörös szőnyeges események tekintetében, az év első hónapjaiban azonban a sztárvilág sokkal nagyobb fokozatra kapcsol. Még csak január elejét tapossuk, de már most ámuldozhatunk a mesébe illő estélyiken. Persze a díjátadók és a különböző filmbemutató estélyek alapvetően nem az öltözködésről szólnak, azonban valamilyen szinten a divat is fontos szerepet kap az efféle rendezvények alkalmával. Az idei, 81. alkalommal megrendezett Golden Globe-gálán nem csupán a legjobb filmes produkciók érdemeltek volna díjat, a csodás ruhaválasztásért éppúgy sokan kaphattak volna emlékszobrocskát.

A vendéglistából már előre sejteni lehetett, hogy a Beverly Hilton hotelben tartott díjátadó egy kisebb divatbemutatóvá alakul majd. A sztárok azonban még a legmerészebb elképzeléseket is felülmúlták, úgy tűnik, hogy a 2024-es év a kifinomult sikkről, a letisztult eleganciáról szól majd, persze egyedi stílusmixekkel megfűszerezve. Az ismert hölgyek tökéletesen választottak, a legtöbben ráadásul az általuk alakított karakterhez, vagy a film hangulatához igazították a ruhájuk megjelenését. Az idei tavaszi-nyári trendekből szintén kaphattunk egy kis ízelítőt, sokan olyan összeállításban érkeztek, melynek részleteiben már felfedezhetőek a legfrissebb irányzatok.

Meryl Streep amellett, hogy bevetette az idei év legerősebb trendjeit, egy korábbi szerepéhez nyúlt vissza ruhaválasztásával. A rajongók szerint Miranda Priestly stílusát elevenítette fel a megjelenésével, a színésznő öltözéke vagány eleganciát és határozottságot sugallt. Habár Az ördög Pradát visel című vígjáték 2006-ban jelent meg, s jónéhány év eltelt a siker óta, a divatimádók még mindig gyakran nézik vissza a zseniális alkotást. Nem tudjuk, hogy Meryl Streep választása tudatos volt-e, de tény, hogy most abszolút úgy festett a vörös szőnyegen, mintha ismét a jól ismert főszerkesztő szerepébe bújt volna!

Ha sorrendet kellene felállítanunk, most nagy bajban lennénk! Szerencsére nem kell rangsorolnunk a fantasztikus estélyiket, ám a galériában megmutatjuk, hogy melyek voltak a mi kedvenceink az idei Golden Globe-gála vörös szőnyegén.

 

Margot Robbie Barbie-ként tündökölt, Jennifer Aniston új frizurával jelent meg

Margot Robbie-t a legjobb vígjáték vagy musical női főszereplő díjára jelölték, s bár az elismerést nem sikerült bezsebelnie, hiszen Emma Stone kezében landolt az Arany Glóbusz, a ruhaválasztásért abszolút kijár neki a dicséret. A színésznő látványos pinkbe öltözött a Golden Globe-gálán, utalva ezzel a Barbie című filmben alakított főszerepére. Bár sokak szerint inkább diszkódívának tűnik, az estélyi vonalvezetése remekül ellensúlyozza az anyag vibráló árnylatát és csillogását. Ez a ruha tökéletes példája annak, hogy a feltűnő darabok is lehetnek visszafogottak és elegánsak.

Jennifer Aniston leginkább új frizurájával okozott meglepetést a rajongók számára, ugyanis a színésznő hosszú évek után újra bevállalta a félhosszú, tépett fazont. A ruhaválasztása miatt azonban éppúgy ráterelődött a reflektorfény, a klasszikus eleganciára szavazott. Egy csinos kis fekete ruha minden eseményre tökéletes választás!

A listáról nem hiányozhat Dua Lipa sem, ugyanis ha divatos megjelenésről van szó, az énekesnő neve általában felmerül. Mindig belecsempészi egyedi látásmódját a sikkes szettekbe, most sem történt másként. Egy sellőfazonú Schiaparelli kreációban jelent meg a Golden Globe-gálán, ami tökéletesen passzol az egyéniségéhez, s egyúttal az est hangulatához!

Amanda Seyfried és Reese Witherspoon egyaránt az egyszerűségre szavazott, mindketten klasszikus fekete ruhában léptek a fotósok elé. A színésznők hihetetlenül sikkesek és visszafogottak voltak, az összkép remekül illeszkedett a Golden Globe-gála elegáns hangulatához.

Kiemelt kép: Jon Kopaloff/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés