A legszebb ruhák az idei Grammy-gálán a klasszikus eleganciára és a csillogásra épültek. A hírességek nem fogták vissza magukat, a zenei díjak mellett a divatot is fókuszba emelték.

hirdetés

A legszebb ruhák az idei Grammy-gálán

Magyar idő szerint ma hajnalban tartották a 66. Grammy-gálát, amely alapvetően a zenei díjak átadásáról szól, azonban idén egyértelműen a divaté volt a főszerep. A hírességek ezúttal nagyon kitettek magukért, 2024-ben alkalomról alkalomra egyre magasabbra emelik a vörös szőnyeges események fényét, nívóját. Mesés estélyikben léptek a fotósok elé és a színpadra.

Ha röviden kellene összefoglalnunk a ruhaválasztásokat, az ismert hölgyek megjelenését a klasszikus elegancia, a csillogás és a visszafogottan dögös szabásvonalak jellemezték. A mélyebb dekoltázsok is ízlésesen voltak tálalva, a csillogást pedig senki nem tolta túl, a többség abszolút a könnyed, kifinomult összhatásra utazott.

Összefoglalókban megmutatjuk, melyek voltak az idei Grammy-gála legszebb ruhái. Céline Dion és Meryl Streep mellett a fiatal énekesnők is felhívták magukra a figyelmet a mesébe illő estélyikkel. Nem meglepő, hogy az elmúlt időszakban igazi divatikonná vált Taylor Swift is ott szerepel a legjobban öltözött hírességek között.

 

Miley Cyrus szó szerint tarolt az idei díjátadón a Flowers című dalával, ami garantáltan mindenkinek dallamtapadást okoz, aki meghallja. Az énekesnő élvezte a kiemelkedő figyelmet, többször át is öltözött az est folyamán. Természetesen nem szorította háttérbe bevállalós, merész stílusát sem, ám a Grammy-díjat egy mesésen csillogó, elegáns ruhában vette át.

Idén sokan választottak kivágott, mélyen dekoltált ruhadarabokat, azonban senki nem esett túlzásba a magamutogatással. Az áttetsző, sejtelmes anyagok és a flitteres darabok trendje abszolút érzékelhető volt a vörös szőnyeges repertoáron. A klasszikus eleganciával soha nem lehet mellényúlni, a hírességek pedig előszeretettel használták ki a letisztult, egyszerű fazonokban rejlő nőiességet.

Ha ki kellene választanunk a Grammy-gála legszebb ruhakölteményét, valószínűleg nem tudnánk elfogulatlanul dönteni. Még szerencse, hogy a díjakat most nem a divatos, sikkes megjelenés alapján osztották!

Kiemelt kép: Emma McIntyre/Getty Images for The Recording Academy/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés