A cannes-i filmfesztivál vörös szőnyege soha nem okoz csalódást, idén egyértelműen a csillogó ruhák voltak a legnépszerűbbek, Naomi Campbell egyszerű szabású darabja azonban kitűnt mind közül. 2023-ban a végeláthatatlan ragyogás került fókuszba, mutatjuk a legszebb estélyiket az első bevonulásról.

hirdetés

Naomi Campbell mindenkit túlragyogott Cannes-ban

A cannes-i filmfesztivál egy kicsit a divatról is szól, ugyanis a legtöbben ilyenkor tényleg megvillantják kifinomult stílusukat. A hírességek csodás, látványos, mégis elegáns estélyikbe bújnak, melyek még azokat is elkápráztatják, akik nem a felhajtás, hanem kizárólag az Arany Pálma esélyesei miatt követik figyelemmel az eseményt. A legismertebb hölgyek tudatosan válogatnak a csinos darabok között, ahogy a legtöbb vörös szőnyeges eseményen, úgy a neves díjátadón is igyekeznek a legszebb résztvevővé válni.

Az idei évben abszolút a csillogó részletek kerültek fókuszba, a legtöbben gyönyörű, ragyogó ruhakölteményekben léptek a fotósok elé. Az első nap mindig izgatottsággal tölti el a közönséget, sokan türelmetlenül várják, idén ki lesz az, aki abszolút elviszi a show-t. Nos, úgy gondoljuk, hogy a választ már meg is kaptuk, 2023-ban Naomi Campbell kapná a leggyönyörűbb ruháért járó díjat, már ha osztanának ilyet Cannes-ban. Egy ámulatba ejtő Celine kreációt választott, ami igazi divatpillanatot teremtett a filmfesztivál vörös szőnyegén.

A galériában összegyűjtöttük a legszebben ragyogó estélyiket. Naomi Campbell mellett Alessandra Ambrosio, Elle Fanning és Brie Larson sem okozott csalódást.

 

Az 52 éves modell úgy tündökölt ruhájában, mint egy görög istennő, szoborszerű alakján csodásan érvényesült a jellegzetes görög szabású dekoltázs. A látványos fazon ellenére mégis rendkívül elegáns hatást keltett az összkép, Naomi talán még soha nem ragyogott ilyen fényesen, mint Cannes-ban.

Naomi Campbell az utóbbi években teljesen átformálta életmódját, egészségtudatos étkezéssel és kemény edzésekkel tartja formában magát. Az eredmény meg is látszik, egyáltalán nem fognak rajta az évek.

A 76. cannes-i filmfesztivál idén május 16. és május 27. között kerül megrendezésre, így aki szeret csemegézni a csodás estélyik és az elegáns, csinos szettek között, mindenképpen kövesse figyelemmel az eseményeket. Naomi Campbell ruháját nehéz lesz túlszárnyalni, ám Cannes-ban mindig érheti meglepetés az embert!

Kiemelt kép: Dominique Charriau/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés