Sigourney Weaver mindenkit túlragyogott, a párizsi divathét alkalmával rendezett Chanel bemutatóra csillogó blézerben érkezett, amit egy fehér pólóra kapott fel. Lezser eleganciájával abszolút kimaxolta a francia sikket. A 72 éves színésznő ízig-vérig stílusos, egyetlen választásával sem hibázik. Az általa összeállított szett egyszerű darabokból áll, a különleges kabátka bolondítja meg az összképet.

hirdetés

Sigourney Weaver a párizsi divathét legegyszerűbb elegáns szettjét viselte, mégis ragyogott benne

A párizsi divathét minden egyes alkalommal számtalan csodálatos, lehengerlő divatpillanatot szolgáltat  a rajongók számára. Egyesek nem tolják túl a flancot, míg mások igencsak kitesznek magukért, ha már a francia fővárosba érkeznek. Ez némiképp nyomást is helyez a híres nők vállára, hiszen a méltán híres francia divatszékhely meglátogatásakor bizony-bizony mindenki árgus szemekkel figyeli őket.

Sigourney Weaver le sem tagadhatná rendkívüli stílusérzékét, ez alkalommal sem okozott csalódást a rajongók számára. Egy egyszerű fehér pólót és selyemfényű fekete nadrágot viselt, a klasszikus kombinációt pedig egy igazán különleges blézerrel bolondította meg. Szó szerint ő ragyogott a legszebben a Chanel divatbemutatóján, a 72 éves színésznő elképesztően festett a csillogó darabban.

 

Nem elég, hogy Sigourney Weaver akár évtizedeket tagadhatna le a korából, még az ízlése is maximálisan naprakész, ha divatról van szó. Nem tolja túl a flancot és a cicomát, a maga egyszerűségével, finomságával és nőiességével jelenik meg a nívós eseményeken.

Kiemelt kép: Foc Kan/WireImage/Getty Images.

Cikk képei: Marc Piasecki/WireImage/Foc Kan/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés