Sophia Loren menye aztán ért a divathoz! A 49 éves Sasha Alexander még az egyszerű szettekből is kihozza a maximumot.

hirdetés

Sophia Loren menye hihetetlenül stílusos nő

Sophia Loren stílusát valószínűleg senkinek nem kell bemutatnunk. A menye, Sasha Alexander kevésbé ismert, legalábbis a neve aligha elterjedt hazánkban. Ha úgy mondjuk, hogy ő volt Caitlin Todd, az NCIS című sorozat ügynöke, valószínűleg már többen fogják tudni, hogy kiről is van szó. A nyomozós sorozatok rajongói biztosan látják a színésznő arcát a szemük előtt, ugyanis Sasha 48 részen keresztül alakította az egykori főszereplő karaktert.

Számos népszerű filmben és sorozatban láthatták a rajongók, nemcsak Sophia Loren menyeként, de színésznőként legalább annyira ismert. Tehetsége mellett fantasztikus stílusa éppúgy említésre méltó. A 49 éves Sasha remek érzékkel variálja az egyszerű ruhadarabokat, még egy szimpla, hétköznapi szettből is ki tudja hozni a maximumot.

Imádja a nőies vonalvezetésű kreációkat, ám soha nem tolja túl a magamutogatást. A letisztult elegancia híve, úgy trükközik a csinos holmikkal, hogy az általa viselt összeállítások abszolút megfeleljenek az aktuális trendeknek, ám ne legyenek túlzottan hivalkodóak. A galériában összegyűjtöttük Sasha Alexander legstílusosabb szettjeit az elmúlt évekből.

 

Sophia Loren menye kifejezetten ért a divathoz. Nagyon figyel az apró részletekre, a kiegészítők minden alkalommal tökéletes összhangban állnak egymással. Soha nem mutat alakjából túlzottan sokat, mégis rendkívül nőies összhatást kelt a megjelenése. Nem változtatgatja a frizuráját és nem ken magára három tonna sminket sem, abszolút a természetesség híve.

Mindig színésznő akart lenni, már egészen gyermekkorától kezdve sokat dolgozott azért, hogy elismertté váljon. Eleinte csupán kisebb szerepeket kapott, egy-egy epizód erejéig feltűnt például a Jóbarátok, illetve a Doktor House című sorozatokban is. A népszerűséget azonban az NCIS hozta meg számára.

Az idő múlásával nem sokat változott, stílusa azonban rendkívül sokat finomodott, habár már a karrierje kezdetén is a finomabb, egyszerűbb darabokat részesítette előnyben. A könnyed, lágy esésű vagy testhez simuló vonalvezetés a kedvence, nem riad meg a mintáktól és a színektől sem, azonban nem zsúfolja össze a feltűnő részleteket egyetlen szettbe. A 49 éves Sasha megjelenése hihetetlenül inspiráló, akár a hétköznapokra, akár eleganciát igénylő eseményekre is meríthetsz ötletet fantasztikus outfitjeiből.

Kiemelt kép: Steve Granitz/FilmMagic/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés