Gisele Bündchen több mint húsz éve van a pályán, de a mai napig képes megújulni. A brazil szépségnek minden szerep nagyszerűen áll, igazi kaméleon, aki az egyik pillanatban bájos szomszéd lány, a következőben pedig valódi femme fatele. Legújabb fotóin a vagány oldalát villantotta meg a 41 éves szupermodell.

hirdetés

Gisele Bündchen egyike a kilencvenes évek legendás szupermodelljeinek. Éveken keresztül vezette a legnépszerűbb hölgyek listáját, és a mai napig felmerül a neve a legjobban fizetett manökenek között. Hosszú pályája során gyakran működött együtt a világ vezető márkáival, emellett éveken keresztül erősítette a Victoria’s Secret csapatát. A kétezres évek elején a tökéletes nőt testesítette meg Gisele. Sportosan nőies, szoborszerű testével visszahozta a divat világába a szexi nőies formákat.

A 41 éves manöken mindig is természetes szépség volt, sosem retusálták túl, és ha csak a szerep nem kívánta meg, akkor nem viselt sok sminket. Bájos arcvonásain nem fog az idő, ám sportos életmódjának legalább anyit köszönhet, mint a jó génjeinek. Manapság éppúgy a természetességével tűnik ki, a plasztikai beavatkozások helyett inkább az egészséges táplálkozásban és életmódban hisz. Pár éve átesett ugyan egy mellműtéten, de később alaposan megbánta a döntését.

Évek ide vagy oda, Gisele Bündchen változatlanul kirobbanó formában van, napi rendszerességgel edz, emellett szenvedélye a jóga. Főként növényi étrendet követ, melyben túlsúlyban vannak az antioxidánsokban bővelkedő zöldségek, gyümölcsök. Sok folyadékot iszik, ami szintén hozzájárul az egységes arcbőrhöz és a feszes vonalakhoz.

Gisele Bündchen most vad stílusban mutatta meg csodás alakját

A szupermodell valósággal megállította az időt, de nem sokat görcsöl azon, hogy fiatalabbnak tűnjön a koránál. Gyakran oszt meg magáról smink nélküli fotót, csodás bőrét és finom vonásait pedig nem a filtereknek, appoknak köszönheti.

A kétgyermekes modell manapság nincs ott mindenhol, nem vállal annyi munkát, mint korábban, hagy magának kellő időt a regenerálódásra és a feltöltődésre. Ám nem vonult háttérbe, csupán a családja mellett igyekszik kényelmesebben igazgatni az életét.

Idén a V magazin címlapján jelent meg először, és kicsit arról is beszélt az interjúban, hogy mit jelent számára a modellkedés, mi az, amit még ennyi év után is vonzónak talál benne. Kifejezetten élvezi, amikor egy-egy fotózás kedvéért egy másik karakter bőrébe kell bújnia. Számára ez olyan, mint egy játék, de fontosnak tartja, hogy mindig teljesen szerepbe kerüljön, akkor is, ha emiatt ki kell lépnie a komfortzónájából. Így mindig természetes hatású képek készülnek róla, és ennek hatására könnyebben felfedezheti személyiségének minden oldalát.

 

Gisele legutóbb angyalként pózolt egy ékszerreklámban, most pedig dögös retró dívaként kapták lencsevégre. Bár évek óta ugyanazt a frizurát viseli, és megjelenésében cseppet sem érződik az idő múlása, egy-egy ilyen munkája kapcsán teljesen átalakulhat kívül-belül.

 

Gisele Bündchen ezúttal szuper dögös ruhákba bújt, megidézve ezzel a nyolcvanas évek atmoszféráját. Mintha csak egy akkori reklámfilmet vagy videóklipet néznénk, képkockákra bontva. A fotózás kedvéért olyan kreációkba bújt, melyek keveset takarnak, így incselkedik a kamerával. A retró hangulatot az Armani Privé, a Chanel, a Dior Haute Couture és más luxusmárkák darabjai szolgáltatták. A vad világra utalnak az ékszerek, az ocelotmintás ruhák, és a fejdíszek is, a nyolcvanas extrém, eklektikus kavalkádjával megjelenítve.

 

A szupermodell mindig megpróbált önmagából meríteni az adott karakterhez. Ám ha ez nem sikerült, akkor a helyszínből, a környezetéből inspirálódott. Szerinte a modellek olyanok, mint egy üres vászon, mindig új árnyalatait mutathatja meg a fotózások során. Az izgalmas szerepeknek köszönhetően új oldalait, tulajdonságait ismerhette meg, melyeket később kamatoztathatott.

 

Gisele szerint ez a fajta játékosság, szabadság elengedhetetlen a jó felvételekhez. Csakis így lesz igazán hiteles egy felvétel, ugyanis szívből-lélekből, nem múló lelkesedéssel modellkedik, a fotózások minden fázisát élvezi. Az új fotókról is sugárzik, hogy a manöken túlzott manír nélkül pózol a kamerának. Roppant természetesnek hat tőle a dögös díva szerepe, még akkor is, ha tudjuk, hogy a valóságban nem ilyen. A képeket Blair Getz Mezibov készítette a modellről Miamiban. Gisele a tavaszi-nyári haute couture kollekciók darabjait viseli.

 

Kiemelt kép: Neilson Barnard / Getty Images.

Képek a cikkben: V Magazine. 

  • Megosztás:
hirdetés