Gisele Bündchen kétgyermekes családanyaként, 40 évesen is top formában van, tulajdonképpen semmit nem változott a kilencvenes évek óta. Bár a szupermodell rengeteget edz, jógázik, és jóformán csak antioxidánsokban gazdag szuperételeket fogyaszt, azért a jó géneknek éppúgy sokat köszönhet. Édesanyja gyönyörű nő!

hirdetés

A brazil szépség több mint húsz éve dolgozik a modellszakmában, ezalatt számos címlapon pózolt, gyakran hiányos öltözékben is. Formás, feszes teste már szinte a védjegyévé vált, megszoktuk, hogy csak az idő telik-múlik, de Gisele Bündchen alakja és megjelenése változatlan. Ő az a modell, aki smink és filterek nélkül is bátran felvállalja önmagát, sőt sokkal fiatalabbnak, üdébbnek néz ki, ha nincs rajta festék.

Gisele Bündchen édesanyjától örökölte szépségét

A 40 éves modell szívesen tesz közzé családi fotókat az Instagram-profilján, amelyeken főként a férje és két gyermeke, és ő maga látható. Ám a szemfülesek észrevehetik, hogy időnként, jeles alkalmakkor az édesanyjáról, és a lánytestvéreiről is csepegtet egy-egy képet. Édesanyja, Vania Maria Bündchen 72 évesen is gyönyörű nő, a hasonlóság közöttük pedig szembetűnő.

Vania banktisztviselő volt korábban, és munka mellett 6 lányt nevelt fel, közülük Gisele és Patricia ikertestvérek. A híres modell a testvéreivel is szívesen büszkélkedik, akik egytől egyig csodaszépek.

Gisele Bündchen a jó géneken túl az egészséges életmódjának éppúgy sokat köszönhet. Igyekszik stresszmentesen élni, ezért a jógát sohasem hagyja ki a mindennapjaiból.

Kiemelt kép: Neilson Barnard/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés