Gisele Bündchen kortalan szépség, akivel szívesen dolgoznak együtt a legnevesebb divatmárkák. Természetességével és natúr szépségével könnyedén elvarázsol mindenkit a 41 éves modell. Igazi kaméleon, aki bármilyen szerepbe képes belebújni, láttuk már hollywoodi dívaként és dögös végzetasszonyként. Legújabb divatkampányában pedig olyan, mint egy angyali jelenés.

hirdetés

Gisele Bündchen nagyjából húsz évvel ezelőtt jelent meg a modellvilágban, és egy szempillantás alatt átformálta a szépségről alkotott képet. Akkoriban Kate Moss számított népszerűnek, aki divatba hozta az úgynevezett heroinsikket – a lestrapáltnak tűnő külső, a réveteg tekintet, és a vékony alkat trióját takarta anno ez a kifejezés -, ám a brazil szépség felbukkanásával reflektorfénybe került a természetes báj és az egészséges kinézet.

A szupermodell azóta is az egyik legfoglalkoztatottabb nőnek számít a szakmában. Folyamatosan csúcsformában van, amiért meg is dolgozik. Gisele rengeteget edz, jógázik, egészségesen táplálkozik és meditál. Az étrendje főként antioxidánsokban gazdag ételekből és javarészt friss zöldségekből, gyümölcsökből áll, emellett kizárólag teljes kiőrlésű gabonatermékeket fogyaszt, és hús gyanánt leggyakrabban hal kerül a tányérjára.

Nagy hangsúlyt fektet a bőrápolásra, jól felépített rutinja van, melyben csupa hasznos hatóanyagot találhatunk. Bár jó pár évet letagadhatna, ennek ellenére sohasem rejtegette valós életkorát, sokszor oszt meg magáról smink, illetve filter nélküli képet a közösségi médiában. Gyönyörű bőre van, amit a fotósok is igyekeznek hangsúlyozni, amikor vele dolgoznak.

Gisele Bündchen megmutatta bájos, angyali oldalát

A modell legújabb fotósorozatában szintén a természetességre került nagy hangsúlyt. Gisele alig visel sminket, a haját elegáns kontyba fogták össze, így még jobban előtérbe kerülnek a finom arcvonásai.

Gisele Bündchen a brazil Vivara ékszermárka legújabb darabjait reklámozza. A kollekció kifinomult, nőies darabokból áll. A kínálatot arany és ezüst kiegészítők alkotják. Minden kreáció nagyon letisztult, amit a reklámfotók hangulata is tökéletesen érzékeltet.

 

A szupermodell olyan a képeken, mint egy földre szállt angyal, és mindezt egyszerű fényhatásokkal érte el a fotós. A retusálással sem estek túlzásba, legalábbis nem bontja meg zavaróan a lágy harmóniát. A rózsás, pasztelles sminket egy hátrafogott frizurával koronázta meg a fodrász.

Gisele gyönyörű rózsaszín ruhája légiesen terül el körülötte, így a felvételek olyan hatást keltenek, mintha egy görög istennő szerepelne rajtuk.

 

Ezt csak tovább erősíti a rövid reklámfilm, melyet az ékszerekhez készítettek. A videóban Gisele ruhájába belekap a szél, miközben villámlik.

 

Gisele Bündchen ismét bebizonyította, hogy nincs szüksége több réteg festékre vagy merész villantásra az igazán hatásos reklámkampányhoz. Remekül áll neki a természetesség, egyszerűség. Ehhez hozzájárul a személyisége is, hiszen a szupermodell szinte sziporkázik az istennő szerepében.

 

Kiemelt kép: Neilson Barnard / Getty Images. 

Képek a cikkben: FashionGoneRogue.com.

  • Megosztás:
hirdetés