Gyönyörűek, híresek, és az a dolguk, hogy álmokat teremtsenek – a modellek világát sokan irigylik, de nem mindegyikük tör fel a legkeresettebbek és leggazdagabbak közé. Nekik viszont sikerült, és szép kis summát kapnak azért, hogy egy-egy márka arcaként, vagy manökenjeként mosolyognak a világra. A legjobban fizetett kiváltságosok listája idén így zárult.

Ők voltak a legsikeresebb, legjobban fizetett modellek 2020-ban

Az, hogy egy modell mennyire lesz keresett és jól fizetett, már inkább a közösségi média felületein való népszerűségétől, és nem a szépségétől, különlegességétől függ. A fiatal lányokat emiatt sok támadás éri, hogy ők nem dolgoztak meg úgy a státuszukért, mint Cindy Crawford vagy Naomi Campbell. Hiszen legtöbbjük az Instagramnak, vagy családi kapcsolatoknak köszönhetően válik közkedveltté, erre talán a legjobb példa Kendall Jenner.

Magyar modellek tekintetében sajnos senki sincs a 10-es listán, viszont Palvin Barbi, igazán felkapottnak számít nemzetközi szinten is. Számos világmárkának dolgozott már, és jelenleg az Armani Beauty reklámarca. Természetesen az is meghatározó, hogy a modellek miként tudják pénzre váltani a népszerűségüket, ez alapján az első egyértelműen Kendall Jenner, aki már két éve elmozdíthatatlan a lista éléről.

A Hadid-lányok szintén előkelő helyen végeztek, és évről-évre csak feljebb tornásszák magukat. Bár a jelenlegi listán szereplő modellek igazán népszerűek, és folyamatosan gyarapítják a vagyonukat, még így sem vehetik fel a versenyt Gisele Bündchennel, aki továbbra is a leggazdagabbnak számít. Őt csak Kathy Ireland előzi meg, viszont ez inkább a gazdasági életben elért sikereinek köszönhető. Az, hogy épp ki a legkeresettebb, sok mindentől függ, így a sorrend folyamatosan változik, és minden évben új nevek szállnak versenybe az előkelő első helyért.

 

Nyitókép: Chesnot / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés