A mellplasztika az elmúlt évtizedekben az egyik leggyakoribb plasztikai sebészeti beavatkozás volt, de az utóbbi időben csökken a népszerűsége, mert egyre inkább divatba jön, ami természetes. Sokan vannak, akik megbánták, hogy egyáltalán berakatták, és néhány híresség már meg is szabadult az implantátumoktól.

hirdetés

A mellplasztika nem mindig jó megoldás

A kisebb korrekciós műtétek általában nem járnak nagy felelősséggel, hiszen egyes anyagok idővel felszívódnak, például a botox. Így ha a végeredmény mégsem tetszik, akkor sem szükséges újabb beavatkozás.

A valódi műtétek esetében ez már nem ilyen egyszerű, elvégre mellplasztika vagy orrplasztika esetén újabb beavatkozásra van szükség. Bár a mellműtét továbbra is nagyon népszerű Hollywood hölgyeinek a körében, sokan mégis megbánták, és később azt nyilatkozták, ma már nem feküdnének kés alá. Sőt, volt aki el is távolíttatta a korábban behelyezett implantátumokat.

Ezért fontos, hogy mindig jól átgondolt döntés eredménye legyen a műtét, amelyet megfelelő tájékozódás előz meg. Mivel később sokkal nehezebb a korrekció, és a hibás döntésből származó műtétet eredményének a helyrehozatala.

 

Nyitókép: Getty Images.

 

  • Megosztás:
hirdetés