Az egykori szupermodellek csatlakoztak napjaink népszerű modelljeihez, az eredmény pedig elképesztően ütős lett! Ez a Louis Vuitton-divatkampány több szempontból is különleges.

hirdetés

Népszerű szupermodellek a legújabb divatkampány főszereplői

A Louis Vuitton soha nem okoz csalódást, ha divatkampányokról van szó. A francia divatház minden alkalommal különleges, izgalmas anyaggal rukkol elő. Most azonban nem csak a látvánnyal, a kampányban szereplő modellek személyével is meglepetést okozott. Az egykor méltán népszerű szupermodellek visszatértek a kamerák elé, s napjaink leghíresebb manökenjeivel pózoltak Steven Meisel fotósnak.

A Louis Vuitton x Yayoi Kusama divatkampány egy 2023-as kapszulakollekciót mutat be, amely már önmagában rendkívül egyedi, ám a szupermodellek azok, akik ténylegesen tökéletesítik a koncepciót. A 93 éves japán művésznő egy egészen új dimenzióban festi meg a világot, újszerű és izgalmas perspektívájának alapját pedig a pöttyök képezik. Nem ez az első együttműködése a luxusmárkával, azonban az szinte biztos, hogy az idei kollekció abszolút felülmúlja a korábbiakat.

Noha az anyag már önmagában különleges, a modellek személye még inkább azzá teszi a koncepciót. A fotók és a videós anyagok a határtalanságot, a végtelenséget szimbolizálják, egyértelműen utalva arra, hogy a művészet és a divat nem ismer korlátokat. A kortalan sikk és stílus mindenkit megillet, a márka darabjai ugyanolyan jól állnak egy 26 éves és egy 54 éves modellen is.

A fotókon Bella Hadid, napjaink egyik legnépszerűbb modellje szerepel, mellette pedig Karlie Kloss is feltűnik.

A kilencvenes, illetve kétezres évek modelljeit manapság már ritkábban látjuk a különböző divatkampányokban. Christy Turlington és Gisele Bündchen azonban most kivételt tettek. Az 54 éves Christy és a 42 éves Gisele mit sem változtak az elmúlt években, ugyanúgy ragyognak a kamerák előtt, mint annak idején, pályájuk csúcsán.

A kollekció roppant egyedülálló. A festékpöttyök játékossá és bohókássá teszik a megjelenést, miközben cseppet sem vonnak le a luxus harmóniából és a nőies eleganciából. Habár a fotózáson a táskák kerültek fókuszba, a csinos kiegészítők mellett övek, pizsamák, sálak és sikkes felsők egyaránt szerepelnek a kínálatban.

Kiemelt kép: Steven Meisel/Louis Vuitton.

  • Megosztás:
hirdetés