Szépnek lenni, ragyogni, bármelyik életkorban lehet, erre szeretné felhívni a nők figyelmét Harrah Brown, aki 60 felett is aktív, sportos életet él. Formás alakját a rendszeres testmozgásnak köszönheti, de bájossága nem csak a külleméből, hanem a belső lényéből fakad. Számára a szépség olyasmi, amit a pozitív gondolkodás táplál.

hirdetés


A szépség minden életkorban másképp nyilvánul meg, és nagyon sokféle lehet, éppen ezért, nem csupán a feszes bőr függvénye. A test idővel megöregszik, ez a természet rendje, de van valami, amin nem fog az idő, az pedig a belső kisugárzás és a pozitív gondolkodás ereje. Harrah Brown úgy véli, a lélek fiatalsága megőrizhető, hiszen mi magunk tápláljuk gondolatainkkal, érzéseinkkel.

Szerinte minden életkorban fontos, hogy az ember élvezze az életet, ápolja és támogassa egészségét, és hálás legyen azért, hogy ilyen hosszú utat tett meg, ugyanakkor nyitott legyen a még rá váró feladatokra, örömökre. A 62 éves blogger roppant energikus, és minden porcikájából hatalmas életszenvedélyét sugározza.

Egyszerűen jó ránézni, és nem csak azért, mert csinos, mosolygós, és ápolt. Erős, magabiztos, boldog és fitt nő, aki azt vallja: ha fel tudsz nézni, akkor fel is tudsz kelni. Ezt azokra az élethelyzetekre érti, amikor úgy érezzük, megrekedtünk egy gödörben. Ám ez a mottó a rendszeres testmozgáshoz is sok erőt adott számára.

Szépség 60 felett: nem takargatja ráncait, de úgy, ahogy van, csodaszép nő

Harrah Brown 61 évesen kezdett el komolyabban edzeni és súlyokkal dolgozni. Úgy érezte, mintha varázslat történt volna vele, szinte hétről hétre javult a vitalitása és sokkal energikusabb lett.

Persze, a sport mellékhatását is imádja, hiszen tónusosabbá, fiatalosabbá formálta a testét, de azt sem tagadja, hogy még a kemény sport sem mindenható, hiszen nem lesz tőle olyan makulátlanul feszes a bőr, mint huszonéves korban.

Nyilván a megereszkedéseket nem lehet teljes mértékben eltüntetni vele, de jó hatással van a testre és lélekre egyaránt, így mindenkinek csak ajánlani tudja, hogy vágjon bele. A súlyok emelgetésével fokozza erőnlétét, míg a jógának nem csak szép tartását, hanem rugalmasságát, hajlékonyságát is köszönheti. Emellett rengeteget gyalogol, ez a tevékenység ugyanis megnyugtatja, kikapcsolja, és feltölti pozitív energiákkal.

Harrah tisztában van vele, hogy nem egészen feszes a bőre, de szándékosan nem retusálja a képeit, hiszen arra szeretne rámutatni, hogy ráncokkal és az öregedés látható jeleivel együtt is lehet jó megjelenésű egy nő. A szépség 60 év felett már nem feltétlenül a tíz-húsz évvel fiatalabbnak tűnő küllemet jelenti, de ez éppúgy igaz bármelyik életkorban.

A blogger nem akar fiatalabbnak tűnni a koránál, viszont eltökélt célja, hogy hatvan felett is kihozza magából a maximumot, amit a teste megenged. Ennek persze, az egészséges fizikai és lelki állapot a legfontosabb alapköve, így mindezt, igyekszik az életmódjával is teljes mértékben megtámogatni.

Büszke arra, amit röpke egy év alatt elért, ezért bátran megmutatja magát fürdőruhában, ugyanis 2020 őszén, amikor belevágott a súlyzós edzésekbe, egyik dédelgetett álma az volt, hogy idén nyáron már magabiztosan viselhessen bikinit.

Szerinte bármelyik életkorban szépnek, szexinek és erősnek érezheti magát egy nő, és ez nem a testalkaton múlik, hanem a pozitív gondolkodáson.

Egyik képe mellé találó idézetet szúrt be David Deidától, ami jól tükrözi az öregedéshez való hozzáállását:
„De, ha belül igazán boldogok vagyunk, akkor az életkor érettséget, mélységet és erőt hoz magával, amely csak felerősíti ragyogásunkat.”

Kiemelt képek és cikkfotók: harrah.brown/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés