Mivel meglehetősen lassúak, az alábbi mozdulatsorok nem hajszolják túl az embert, mégis hatékonyan feszesítik a comb, a fenék és a lábszár izomzatát. A bőrre is hatással vannak, hiszen fokozzák a vérkeringést.

hirdetés

A súlytöbblet leadásához ugyan elengedhetetlenek a kardió edzésformák, a feszesítéshez és az izmok erősítéséhez nem muszáj bonyolult, egy-két órás gyakorlatsorokat végezned, ráadásul edzőtermi gépek nélkül is szép eredményeket érhetsz el.

A 23 éves svájci modell, Sanne Vloet a kedvenc edzésprogramját mutatja be videójában, mellyel a nagyobb divathetekre vagy a Victoria’s Secret sorsdöntő modellválogatásaira szokott felkészülni. Igen, tudjuk, fiatal is, vékony is, nehéz tanácsot elfogadni tőle, amikor így néz ki, és valószínűleg egyetlen hepehupa vagy körömhegynyi petyhüdtség sincs a combján.

Arról azonban nem szabad megfeledkezni, hogy a modellek amellett, hogy elég sokat nyertek a genetikai lottón, nem elégszenek meg a pillanatnyi szépségükkel, hanem elég sokat tesznek azért, hogy azt, amit kaptak, jó sokáig fenntartsák, netalántán még tovább is fejlesszék. Nem minden modell éhezik, a legtöbbjük mindennap keményen sportol, hogy karcsú és feszes maradjon.

Ez a lány minden válogatás előtt a lábait feszesíti, mert tudja, hogy a legkisebb redő a combon kizáró ok lehet, és jó pár munkától eleshet, ha nincs jó formában. Mivel sokat utazik, az edzője egy praktikus, bárhol elvégezhető feladatsort talált ki számára, melynek minden mozdulata megfeszíti a comb, a fenék, és a lábszár izmait.

Az izmok stimulálásával javul az említett területek vérkeringése, ami fokozza a bőrben zajló méregtelenítő folyamatokat. Bár az izomfejlesztés az anyagcserét is hatékonyabbá teszi, önmagában ez a mozdulatsor kevés ahhoz, hogy drasztikusan keskenyítse a lábakat. Arra azonban tökéletes, hogy beépítsd a napi edzésrutinodba, és heti rendszerességgel végezd kardió gyakorlatok mellett. A hatását rögtön érezni fogod az izmaidban!

  • Megosztás:
hirdetés