Bár a legtöbb esemény megkívánja a tökéletes makeupot, Eva Longoria igyekszik a valódi arcát is megmutatni rajongói számára, smink és retus nélkül pedig még elbűvölőbb . 47 évesen szemmel láthatóan ragyog, noha az is igaz, hogy rengeteget tesz azért, hogy megőrizze fiatalos, vonzó megjelenését. A színésznő kortalan szépség, nincs szüksége nagy flancra ahhoz, hogy lenyűgöző legyen a megjelenése.

hirdetés

A színésznők megjelenése úgy él az emberek fejében, ahogy a filmvásznon lehet látni őket. Full sminkben, csinos ruhákban és mindig tökéletesen belőtt frizurával. Bár mindenki tudja, hogy a felvett jelenetek előtt akár órákon át tartó készülődés zajlik, a színfalak mögött történő szakemberek munkáját sokan hajlamosak elfelejteni. A közösségi médiás felületeket böngészve, általában olyan színben tetszelegnek a hírességek, mintha mindig tip-top lenne a megjelenésük.

Fontos tisztában lenni azzal, hogy a híres nők sem hozzák mindig a legjobb formájukat. Való igaz, hogy az agyonretusált, talpig sminkben készült fotók láttán nehéz fenntartani a realisztikus gondolkodásmódot, mégis törekedni kell rá. Az önképet és a kellő mértékű magabiztosságot földig tudja tiporni a számtalan valótlan fotó. Szerencsére van néhány olyan híresség, aki megtöri a látszatot a közösségi médiában, és bátran posztol magáról smink nélkül készült fotókat, mindenféle retustól és filtertől mentesen.

Modellek, színésznők és énekesnők egyaránt felvállalják eredeti arcukat, ami cseppet sem különbözik egy „átlag” nő megjelenésétől. Ha nem dolgoznak profi sminkesek és fodrászok a fizimiskán, sokkal természetesebb és valósághűbb az összkép. Lady Gaga, Christy Turlington és Cindy Crawford például rendszeresen vállalja fel a smink és retus nélküli külsejét, ahogy Eva Longoria is.

A 47 éves Eva Longoria sem minden percben hozza a Született feleségekben megismert formáját, a való életben maximálisan a természetes megjelenés híve, amit előszeretettel oszt meg a rajongókkal. Smink és retus nélküli fotókat is gyakran posztol magáról, kisugárzásával pedig mindenkit lenyűgöz.

 

Eva Longoria smink és retus nélkül is megmutatja magát

Természetesen, ahogy a legtöbb híresség, úgy Eva Longoria is szereti megosztani azokat a pillanatokat a közösségi médiában, amikor teljes cicomában, gyönyörű ruhában jelenik meg egy nívós eseményen. Emellett azonban fontosnak tartja, hogy a hétköznapi arcát is megismerje a közönség.

Mondhatni, munkahelyi ártalom, hogy a legtöbb helyzetben jól kell kinéznie a híres nőknek, ám otthon, amikor nem egy szerepre készülnek, vagy nem egy vörös szőnyeges eseményre sietnek, ők is szeretnek lelazulni, és elvárások nélkül jól érezni magukat a bőrükben. Eva Longoria rendszeresen osztja meg smink és retus nélküli fotóit, amelyek sokakat motiválnak a természetes szépség előtérbe helyezésére.

Azokkal a fotókkal sem machinál, amelyeken egyértelműen kirajzolódnak a pórusai, a bőrének textúrája, a szem alatti karikái. Nem zavarja, hogy a valóságot látják a követői, sőt, magabiztosan hirdeti, hogy a bőrnek is szüksége van némi pihenésre.

Sokan úgy posztolnak smink nélküli fotókat, hogy közben ügyeskednek a filterekkel. Bár meglehet, hogy Eva Longoria is állítgatja a fényeket a képeken, a legtöbb fotója retustól mentes, és természetes, valós formájában mutatja meg a színésznőt.

Edzés közben szintén gyakran posztol, amit sok sztártól eltérően nem műszempillában és három réteg alapozóval fedve csinál.

Kiemelt kép: Michael Kovac/Getty Images for Acura/Getty Images.

Kép a cikkben: Marc Piasecki/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés