Eva Longoria fantasztikus formában van, ezt pedig nem a véletlennek köszönheti. A gyönyörű színésznő 157 centiméter magas, és nem titkolja, hogy hízékony típus. Akár 1-2 pluszkiló is rögtön meglátszik az alakján, ezért kifejezetten figyel arra, hogy hosszú távon is meg tudja őrizni kirobbanó formáját. Az időszakos diéták helyett úgy alakította át a táplálkozási szokásait, hogy ne kelljen sanyargatnia magát, emellett rendszeres testmozgással növeli a kondícióját.

hirdetés

A Született feleségek egykori sztárja igazi bombázót alakított a 2004-ben elindított sorozatban, ám ma is simán elvállalhatna hasonló szerepeket. Tónusos feszes alakját nem csupán a genetikának köszönheti, Eva Longoria rendszeresen és kitartóan tesz azért, hogy megőrizze vonalait.

Azt is fontosnak tartja megemlíteni, hogy nem kizárólag a vonzó alak elérése érdekében éri meg rendszeresen mozogni. A mentális egészség fenntartásához, valamint a keringés és az állóképesség javításához éppúgy hozzájárul a torna. A testmozgás hatására endorfint termel a szervezet, ami segít ellensúlyozni a stressz ártalmas hatásait.

Eva Longoria 157 centiméter magas, az átlag női magasságtól elmarad pár centivel. Az alacsonyabb termetnek sok előnye van, de megvannak a maga hátrányai is, például, hogy már a minimális súlyfelesleg látványossá válik az emberen. A színésznő hízékony típus, bevallása szerint könnyen felszaladnak rá a pluszok, ennek ellenére nem sanyargatja magát, megtalálta az arany középutat, olyan életmódot épített ki, mely tökéletes számára, így tudja hosszú távon is megőrizni fantasztikus alakját. Bátran felvehet kivágott, lábvillantós ruhadarabokat, nincs mit takargatnia a testén.

 

Eva Longoria a tudatosan felépített diéta híve, edzésterve rendkívül hatásos

Eva Longoria remekül trükközik öltözékeivel, alaknyújtó fazonjaival nemcsak a testvonalát hosszítja, de alakját is formálja. Valljuk be, számára nem is igen lenne szükség különböző fazontrükkökre, bomba alakján szó szerint minden jól mutat. A gyönyörű színésznő egyszerű dolgokra alapozza életmódját, melyeket rendszerint megoszt követőivel. A titok a rendszerességben rejlik, semmiféle különleges csodaszerre nem kell gondolni.

Praktikus tippjeit gyakran megosztja rajongóival, ráadásul nem csupán Instagramon aktív, nívós lapoknak is előszeretettel számol be a fittsége mögött rejlő életmódról. A Women’s Health magazinnak részletesen mesélt trükkjeiről, melyeknek tökéletes megjelenését köszönheti.

Az edzés számára kikapcsolódás

Eva Longoria szerint az edzés nem csupán a testnek elképesztően jó, a mentális egészség éppen annyira hálás érte. Talán az kell a kitartáshoz, hogy mindenki úgy fogja fel a rendszeres tornát, mint kikapcsolódást, nem pedig feladatot, amelyet az alakformálásért kell csinálni.

A gyönyörű színésznő furcsa edzésformának hódol, a trambulin rajongója. Tény, hogy ugrálással igencsak hamar le lehet dobni a pluszkilókat, ráadásul elmondása szerint ez a módszer kevésbé terheli meg a térdeket, mint például a futás. Ha teheti, mindennap szán egy órát a testmozgásra, ez pedig meg is látszik tónusos alakján.

A kardiót minden alkalommal erősítő edzésekkel egészíti ki. Ez valóban a tökéletes kombináció, hiszen a zsírégetés önmagában arra elég, hogy leolvadjanak a zsírpárnák, ám a megereszkedett bőrréteg és az eltunyult másfajta mozgástípust igényelnek a feszesedés érdekében. A különböző erősítő gyakorlatsorok célzottan egy-egy területet formálnak, a színésznő alakja éppen ettől tűnik kisportoltnak és tökéletesnek.

Ha nincs ideje a szokásos, összetett gyakorlatsorokra, akkor is igyekszik valamiféle mozgást beiktatni a napjába. Ha más nem, sétálni megy, esetleg jógázik, de nem telik el úgy nap, hogy ne tenne valamit fantasztikus alakjáért és egészségéért.

A keményebb sportoktól sem riad meg, a súlyzós edzéseket rendszerint kiegészíti egy kis bokszolással, amely szintén remekül formálja az alakot, erősíti az izmokat, miközben keményen égeti a zsírt.

Nem követ szigorú étrendet, de ügyel a mértékre

Eva Longoria pontosan tudja, hogy a mozgás önmagában nem elég a bomba alak eléréséhez és megtartásához. Étrendjét tudatosan építi fel, rendszerint betartja a célkitűzéseket. Aki hízékony típus, pontosan tudja, hogy egy-egy csalónap éppen elegendő lehet ahhoz, hogy felszaladjanak a nem várt pluszkilók, így valahol meg kell húzni a határt.

Fix időintervallumon belül eszik, általában délelőtt 11 és este 7 között. Kifejezetten figyel a fehérjebevitelre, ami a rendszeres edzés mellett elengedhetetlen a látványos izomépítéshez, de a szervezet éppen annyira hálás a fehérjében dús alapanyagokért. Sok-sok babot fogyaszt, kifejezetten kedveli a csirkehúst és a halat, melyeket mindenféle zöldséggel társít.

Nem szereti az édességeket, soha nem fogyaszt csokoládét. A kenyérről is lemondott, mivel nem kifejezetten rajong érte, könnyedén mellőzi az étrendjéből. Ennek ellenére nem sanyargatja magát, nem kell éheznie ahhoz, hogy tökéletes formában maradjon. A kulcs a rendszeres mozgás és a tudatos étrend összehangolásában van. Eva Longoria a kiegyensúlyozott, egészséges, mértéktartó étkezés elveit követve tudja megőrizni fantasztikus alakját.

Kiemelt kép: Arnold Jerocki/GC Images/Getty Images.

Kép a cikkben: Mike Marsland/Getty Images for The Red Sea International Film Festival/Daniele Venturelli/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés