A 28 éves blogger, Chloe Plumstead divatos öltözékeivel rengeteg inspirációt nyújt az alacsony nők számára.

hirdetés

A népszerű blogger nem mesterkedik azon, hogy magasabbnak tűnjön, viszont tisztában van azzal, hogy alacsony termetéből adódóan az átlagosnál rövidebb lábakkal rendelkezik, ezáltal nem minden sikkes fazon előnyös számára. Ez azonban nem hátráltatja abban, hogy divatosan, stílusosan öltözködjön.

Bár olykor nem könnyű beszerezni olyan ruhadarabokat, amelyek az átalgtól eltérő méretezésűek, a blogger divatos összeállításai rámutatnak, hogy nem lehetetlen. Ma már cseppet sem mennek ritkaságszámba a petite kollekciók, amelyeknél a fazonok kialakítását és hosszát alacsony nőkre tervezik. A legtöbb farmermárkánál már petite méretezésű alternatívák is vannak, gyakorlatilag ugyanazt a trendi szabást vásárolhatja meg az ember rövidebb szárhosszal.

A személyes, sikkes stílus kialakításában hatalmas lendületet ad egy-egy csinos összeállítás, amely inspirációt jelenthet. Chloe Plumstead a divattal szeretne üzenni követőinek, hogy lássák, a stílusos megjelenés nem testalkat- és magasságfüggő. A széles kínálatban minden alakra lehet találni előnyös szabásokat, melyek nem szélesítik a sziluettet.

Az alacsony blogger sokakat inspirál stílusával

A fiatal blogger átlag alatti magasságával már eleve felhívja magára a figyelmet. Noha Chloe Plumstead a maga 150 centijével alacsony termetűnek mondható, öltözködésével abszolút eléri, hogy az összkép elképesztően sikkes és nőies legyen. Célja, hogy nap mint nap megmutassa, a divatos cuccok zöme nem csak a hosszú lábú, magas alkatokon mutat jól, ki lehet fogni olyan fazonokat, melyekben egy alacsonyabb nő is jól érezheti magát.

Tény, hogy nem egyszerű megtalálni az alkathoz és testmagassághoz leginkább passzoló fazonokat, Chloe azonban ebben is segíteni szeretné a hasonló testalkatú, magasságú nőket.

Az alacsony blogger öltözködési stílusát nem különösebben befolyásolja az, hogy az átlagosnál rövidebbek a lábai, bár kerüli az alakromboló ruhadarabokat, melyek összenyomják a testvonalát, nem csak slankító fazonokat visel. Úgy gondolja, ideje túllépni azon, hogy a trendek csak a vékony, magas, hosszú lábú nőknek kedveznek. Nagyon sok divatos szabás ugyanis vastagabb, rövidebb lábakon és alacsonyabb termeten is remekül fest.

Ha már csinos ruhák, akkor érdemes kicsit részletesebben szemügyre venni az alacsony blogger ruhatárát. Nem gondolja túl az öltözékeit, finom trükkökkel éri el, hogy minden alkalommal lenyűgöző legyen a megjelenése. Gyakran visel magas sarkú lábbelit, amely optikailag szépen nyújtja a lábait.

A magas derekú nadrágok éppúgy alapelemei a gardróbjának. Az eltolt hangsúly abszolút hosszabbnak láttatja a lábakat, ezáltal nem csak alaknyújtó, de karcsúsító hatással is bír.

A monokróm szettek szintén remek választásnak bizonyulnak, ha az ember lánya alacsonyabb termettel rendelkezik. Mivel az erős kontraszt nem vágja keresztbe az alakot sehol, a szett függőlegesen vezeti végig a tekintetet a külsőn. Éppen ezért nyúlánkabbnak mutatja a lábakat, az alakot pedig optikailag karcsúbbá varázsolja.

Posztjainak több fontos üzenete van

Az alacsony blogger célja, hogy megmutassa követői számára az alacsonyabb, teltebb alkathoz passzoló fazonokat. Emellett még egy fontos témában foglal állást, ami nem más, mint a ruhák márkája és minősége. Sokan hajlamosak azt gondolni, hogy az Instagramon látott stílusfotók mögött tökéletes élet húzódik, a hölgyek által viselt ruhadarabok pedig kizárólag luxusmárkák kínálatából valók.

Noha ilyen is előfordul, Chloe esetében a valóság egészen más, amit büszkén felvállal. Átlagos családból származik, fiatal kora óta dolgozik azért, hogy mindene meglegyen, amire valaha vágyott. A legtöbb ruhája cseppet sem márkás, sőt. Egyszerű, hétköznapi darabokat visel. A sikkes külsőt nem az határozza meg, hogy mennyibe került az aktuális szett. Az ízlésesen összeválogatott holmik önmagukban hordozzák a stílusos eredményt.

Kiemelt kép: Chloe Plumstead/chloeplumstead/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés