Tia Carrere január 2-án, a mai napon töltötte be 55. életévét. A színésznő szinte semmit nem változott az évek során, finoman szexi, nőies öltözékeivel sok nőt motivál arra, hogy minden életkorban bátran élje meg nőiességét, és fejezze ki stílusát.

Az Elveszett ereklyék fosztogatói igazán közkedvelt sorozat volt a kétezres évek elején, ám nem csupán izgalmas története és eseményszála vonzotta a nézőket. Sokan a vadítóan dögös női Indiana Jones, vagyis Sydney Fox miatt nézték a három évadot megélt szériát, akit Tia Carrere alakított.

Tia Carrere modellként is dolgozott karrierje kezdetén

A vagány színésznőt 17 évesen fedezték fel, majd egy filmszerep után Los Angelesbe költözött, ahol kezdetben modellkedéssel is foglalkozott.

Bársonyos, csodás bőrével és nőies alakjával hamar kitűnt a befutni vágyó lányok sokaságából, ám kisugárzásában jóval több volt, minthogy kizárólag fotókon csillogtassa meg tehetségét. A kilencvenes évek elején kezdték megtalálni a szerepek, 2005-ig több játékfilmben feltűnt. Utána főként a zenei karrierjére koncentrált.

 

Tia Carrere egyértelműen a nőiesség megtestesítője, és ezt ruhaválasztásaival is szereti kihangsúlyozni. A vagány és dögös szettek cseppet sem állnak tőle távol: a bőrhatású dzsekivel kombinált szűk ruhát tavaly októberben, a letisztultabb mellényes szettet pedig novemberben viselte a színésznő-énekesnő. Nem veti meg a sokat sejtető, mélyen kivágott darabokat, amelyek kiemelik dekoltázsát és nőies alakját, ám a merész, villantós részleteket igyekszik hosszabb ruhafazonokkal ellensúlyozni.

A vadabb ruhakreációkra sem mond nemet

Tia Carrere 2020-ban több jeles eseményen, díjátadón és gálaesten tiszteletét tette. Bevállalós stílusával sokak számára szimpatikus, hiszen az a típusú nő, aki nem esik kétségbe, ha picit megváltozik az alakja. 2020-ban még valamivel teltebb idomokkal lépett a nagyközönség elé, de esze ágában sem volt olyan ruhák után nyúlni, melyek elrejtik nőies vonalait. Büszkén mutatta meg csinos alakját a tőle megszokott vagány eleganciával.

 

A merész dekoltázsokat, illetve a szegecseket és tollakat is nőiesen, méltósággal tudja viselni, bár gyakran nem finomkodik a sokat mutató szabásokkal, és a vörös szőnyegen kívül is kedveli a dögös ruhadarabokat. Igazán jól balanszíroz a feltűnő és nőies elemekkel.

 

Bevállalós szettjeit visszafogott feketével finomítja, ami az ő esetében sohasem kelt komor hatást. Alkalomadtán vörös rúzzsal, vagy eltérő anyagfelületekkel teszi izgalmassá sötét öltözékeit, ugyanakkor a vagány ocelotmintás, illetve a lakk- és bőrhatású darabokat is jó érzékkel viseli. Határozott, magabiztos stílusa arról árulkodik, hogy Carrere abszolút nem csinál gondot az évek múlásából, sőt, az alakja változásait éppúgy elfogadja. Bátor és laza hozzáállásával sok nőt inspirálhat!

 

Kiemelt kép: Tibrina Hobson/Getty Images.

Cikk képei: SGranitz/Wirelmage, Dave Hogan, Aaron Rapoport, Guglielmino, Michael Kovac, Amanda Edwards, Rachel Luna, Phillip Faraone/FilmMagic, Rodin Eckenroth/Wirelmage, Presley Ann, Michael Tran/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés