Uralkodói körökben is sikk lett a magyar márka darabjait viselni, II. Erzsébet egykori brit királynő unokája, Eugénia hercegnő egyenesen rajong a Nanushka modern cuccaiért.

hirdetés

Egyre több magyar márka büszkélkedhet nemzetközi sikerekkel, és ez nem csak abban nyilvánul meg, hogy részt vesznek a milánói, a New York-i vagy a párizsi divathetek vérkeringésében. Számos hazai tervező darabjait viselték már külföldi hírességek, a Nanushka sikerkreációi többek között Kaia Gerber, Kendall Jenner, Hailey Baldwin és Dua Lipa gardróbjából sem hiányoznak, sőt, Eugénia hercegnő ízlését ugyanúgy elnyerték.

Eugénia hercegnő több fotón tűnt már fel a Nanushka darabjaiban

Sándor Szandra számára nem szokatlan, hogy külföldön is egyre népszerűbbek a dizájnos, modern és a fenntarthatóságot is szem előtt tartó kollekciói. Márkája, a Nanushka, New Yorkban, Párizsban és Los Angelesben sem ismeretlen, manhattani üzletében sok világszinten ismert híresség is megfordul.

Ám úgy tűnik, hogy a brit Eugénia hercegnő stílusához is jól passzolnak a magyar brand modern, mégis finom darabjai. Eugénia a hatodik unokája II. Erzsébet egykori brit királynőnek, és a lányunokák közül ő és testvére az egyetlenek, akik a hercegnő címre jogosultak.

A 33 éves Eugénia a Hauser & Wirth művészeti galéria igazgatója és jelenleg második gyermekét várja férjével, Jack Brooksbankkal. Nemrég egy gyönyörű anyák napi képet posztolt elsőszülött fiával, Augusttal, kedvenc Nanushka Canaan garbóruhájában. Az Egyesült Királyságban nagyböjt negyedik vasárnapján tartják az anyák napját, eltérően a magyar hagyománytól. Az Eugénia által viselt dressz már kifutó darab a szezonvégi kiárusításokban, így jelentős árkedvezménnyel érhető el a Mytheresa kínálatában.

A Nanushka Canaan garbóruhája úgy tűnik, hogy a hercegnő kedvence, évek óta ragaszkodik hozzá. Legelőször 2021 januárjában viselte nyilvános eseményen a The Anti-Slavery Collective szervezet rendezvényén, amelyet barátnőjével, Julia de Boinville-vel alapított a modern kori rabszolgaság elleni harc érdekében.

A hercegnő a 2021-es COP26 Klímacsúcson is Nanushka egyik kreációjában jelent meg. A rövid szabású motoros dzseki a márka klasszikus stílusjegyeit tükrözi. A vegán és más, finom tapintású műbőrök széles skáláját vonultatja fel a fenntartható divatot szívügyének tekintő magyar brand. A Farfetch online luxusdivat-kiskereskedelmi platform kínálatában is megtalálható a tavaszi kollekció felkapott fazonja.

Forrás: Nanushka.

Kiemelt kép: Max Mumby/Indigo/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés