Sándor Szandra számára már nem szokatlan, hogy márkája külföldön is igazán kapós, hiszen az elmúlt években a Nanushka játszva lopta be magát a vezető világmárkák közé. Így nem véletlen, hogy olyan sztárok is szívesen viselik a magyar tervező kreációit, mint Dua Lipa, vagy Kendall Jenner. Hailey Baldwin pedig már egyenesen rajongónak mondható, hiszen számos alkalommal jelent meg a magyar brand valamely ultramenő darabjában.

hirdetés

Alig két-három év leforgása alatt a Nanushka hihetetlen magasságokba tört. Miután több ízben megcsillanthatta kollekcióit a New York-i divathéten, tavaly Párizsban, majd Los Angelesben vonta magára a divatvilág figyelmét. Újabb üzletekkel is terjeszkedett a márka: tavaly októberben New Yorkban, Manhattan szívében nyitotta meg boltját a magyar tervező.

Hailey Baldwin minden szezonban szívesen válogat a Nanushka kollekcióiból. Az első képen a magyar márka farmernadrágját, a másodikon a megkötős nyári ruháját, a harmadikon a kötött nadrágját, a negyediken pedig a gyapjú-selyem keverék kabátját viseli a modell. Képek: Pinterest.

 

A vásárlói körből bizony a fiatal hírességek sem hiányoznak, akik a közösségi médiában cirkuláló fotóikon is gyakran mutatkoznak Nanushka-ruhában. Egyértelmű, hogy a 23 éves modell, Hailey Baldwin a márka egyik leghűségesebb vásárlója, hiszen rendszeresen kapják lencsevégre a Sándor Szandra által megálmodott nőiesen vagány, és letisztult kreációkban.

A Nanushka szettjét népszerűsíti Hailey Baldwin, nem is akárhogyan

Hailey Baldwin az öltözködés terén afféle mindenevő, aki a sportosan laza, és a dögösen vagány, illetve a letisztultan nőies összeállításokat egyaránt szereti. Közel áll hozzá a fiatalos, menő New York-i stílus, amihez tökéletesen illeszkednek a Nanushka egyszerű, mégis ütős fazonjai.

Nemrég a Vogue egyik divatajánló videójában szerepelt a modell, amelyben hét kedvenc szettjét kellett bemutatnia, amiket szívesen visel a mindennapokban.

Stephen Baldwin lánya nem veti meg a luxusmárkákat, olyan divatházak darabjait őrizgeti ruhatárában, mint a Bottega Veneta, a Saint Laurent, a Tom Ford, vagy a Jacquemus. Emellett persze szívesen kísérletezik más divattervezők cuccaival is, és nem titkolja, hogy a Nanushka modern és bohém stílushangulatát nagyon megszerette.

 

A heti öltözékeit úgy állította össze a felvételen, hogy a sportos, hétköznapi farmeres megjelenéstől kezdve az elegánsabb üzleti, és a szexisebb randiszerelésekig nagyjából mindent felöleljen, amivel ő maga azonosulni tud. Utolsó bemutatott szettje egy fényes anyagú, pizsamaszerű együttes, ami a Nanushka repertoárjából való.

A modell úgy gondolja, ez a szatén-outfit tökéletesen ötvözi az otthoni lazaságot és az alkalmi eleganciát, ezért olyankor viseli szívesen, amikor vacsoravendégeket fogad, és fontos számára, hogy komfortosan érezze magát. Azért az nyilván hízelgő a magyar márka számára, hogy a modell a mindennapokban viselt, kedvenc ruhái közé válogatta be az egyik kora őszi kreációját, ami egyébként már jóval a videó megjelenése is nagy sikert aratott.

Cikkfotók: Pinterest.

Kiemelt kép: Rich Fury/VF20/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés