A magyar tervezők kreációi egyre népszerűbbek a világsztárok körében, akik a vörös szőnyegen és magazinok címlapjain is feltűntek már például a Nanushka, Abodi Dóra vagy a Daalarna kreációiban. Nemrégiben ismét a Daalarna kapott lehetőséget, hogy a világ megcsodálja gyönyörű esküvői ruháit, hiszen az angol 1883 Magazine címplaján a hollywoodi színésznő, Mary Elizabeth Winstead viselte Benes Anita kreációját.

hirdetés

Mary Elizabeth Winstead álomszép Daalarna ruhákban tündököl

A színésznő, a magazin DECADENT kiadásának címlapján a márka, Rebelle kollekciójának 782-es darabját viseli, ami egy álomszépen csipkézett, hosszú ujjú esküvői ruha. A címlapon kívül a magazin egyik hasábján is feltűnik Mary Elizabeth, ahol a Daalarna Ocean kollekciójának 408-as számú esküvői ruhájában pompázik.

Az biztos, hogy a színésznő nagyszerűen fest mindkét ruhakölteményben, amit az Instagramon a kommentelők is megerősítettek. Reméljük, a jövőben is minél többször láthatjuk viszont a magyar márkákat külföldön, különösen, hogy egyre nagyobb érdeklődést kapnak az év divateseményein is.

Főkép: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin.

  • Megosztás:
hirdetés