Az elmúlt pár évben a Nanushka beírta magát a legmenőbb világmárkák közé. A magyar brand stílusos cuccait szívesen viselik külföldön, rajongói között hírességek és népszerű influenszerek is megtalálhatóak.

hirdetés

Sándor Szandra márkájának neve már a nagyszabású New York-i és a párizsi divatbemutatókon sem hangzik szokatlanul, hiszen a Nanushka évek óta nagy hangsúlyt fektet a külföldi terjeszkedésre, miközben folyamatosan bővül a rajongóinak köre.

Hollywoodi hírességek, topmodellek és népszerű influenszerek is gyakran csapnak le egy-egy kreációjára, amin nem csodálkozunk, hiszen a márka jól variálható kulcsdarabokat kínál minden szezonra.

Inspiráció: divatos szettek a Nanushka kulcsdarabjaival

A magyar márka láthatóan a vegán bőrcuccaival arat nagy sikert, de a letisztult szabásai miatt is sokan imádják. Egyszerű vonalvezetésű darabjai sokféle stílusvariációt megengednek, talán pont ezért olyan népszerűek a divatbloggerek és Instagram-modellek táborában.

 

A Nanushka webshopja jelenleg ingyenes kiszállítással működik, de a márka felhívja a figyelmet arra, hogy az Európába történő szállítások a szokásosnál tovább tarthatnak.

Kiemelt képek: Christian Vierig/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés