A stílus és az attitűd a legerősebb fiatalító szépségfegyver, amennyiben természetes, és belülről fakad. Lehet finomítani a ráncokat, befesteni a frizurát, és divatos ruhákba bújni, ám mindezek semmit sem érnek, ha az ember személyisége nincs összhangban a külső megjelenésével. Simone Jacob a legkevésbé sem erőlködik azon, hogy fiatalabbnak tűnjön, mégis minden porcikájával és rezdülésével a kortalan szépséget képviseli. A modell 50 felett is szembetűnően ragyog, őszinte kisugárzásával pedig ösztönző erővel hat azokra a nőkre, akik természetes külsejüket megőrizve szeretnék erősíteni az önbizalmukat.

hirdetés

 

Simone Jacob az egyik legnépszerűbb ősz hajú modell, aki kozmetikai és fehérneműreklámokban is gyakran feltűnik. Vannak ráncai, fehéres, ősz a haja, sugárzó nőiessége azonban felülír mindent, amit az öregedéssel azonosítunk.

Őszinte, magával ragadó mosolyával és energikusságával azt üzeni a világ felé, hogy az életet minden korban élni, és élvezni kell. Az 59 éves modellnek nemcsak a stílusából, hanem minden mozdulatából elegancia árad, nem csoda, hogy az Instagramon közel 60 ezer személy követi sokoldalú munkásságát.

Nem számítanak a ráncok: 50 felett is ragyog az ősz hajú modell

Simone Jacob az egyik legjobb példa rá, hogy a szépség nem kopik meg azzal, hogy őszülni kezdenek a tincsek, és ráncok jelennek meg a bőrön. Számára cseppet sem tabutéma az öregedés, megtanulta viselni minden külső velejáróját, és retusálatlan – gyakran smink nélküli – képeivel is azt közvetíti, hogy ez így természetes, nincs mit szégyellni rajta. A mosolya pedig igazán ragadós, le sem tagadhatná, hogy mennyire rendben van önmagával.

Könnyű neki, hiszen csodás az alakja! – gondolhatná bárki, de a belülről fakadó elegancia szempontjából ez mit sem számít. Ruhatárában is leginkább visszafogott és kényelmes szettek jelennek meg, mégis körbelengi a kortalan nőiesség. Nem utasít el egy egyszerű kötött pulcsit sem, a hétköznapokat pedig simán végignyomja egy pofonegyszerű farmerban.

Simone a kifinomult, klasszikus vonalat képviseli. Stílusát lenge holmikkal, lenvászon ingekkel és nadrágokkal fűszerezi meg, képei azonban nemcsak a külcsínről szólnak.

Ruhatárában tökéletesen keverednek egymással a klasszikus és modern stílusjegyek, például gyakran felbukkannak nála a midiszoknyák, amelyek egyszerű fazonjukkal nyújtják az alakot. Emellett vastag övekkel szereti hangsúlyozni karcsú derekát a blogger.

Simone a hatvanhoz közel is tele van energiával, és aktívan építgeti a karrierjét. Három mesterdiplomája mellett legtöbbet a modellkarrierjével foglalkozik, azonban más szenvedélye is akad a hétköznapjaiban. A képzőművészetben is tevékenykedik, és szívesen oszt meg képeket alkotásairól, melyekbe sok munkát fektet.

Age is no limitation. – olvasható Instagram-oldalán, ami annyit tesz, az életkornak nem szabadna senkit sem korlátoznia abban, hogy elérje vágyait az életben. Ugyanúgy lehet élvezni minden minden életszakaszt: ha folyton csak a külső változásainkon aggódunk, valahányszor feltűnik egy-egy ránc, ősz hajszál, vagy zsírpárna a testünkön, elmulasztjuk felfedezni a belülről fakadó nőiességünket, mely az évekkel csak még nemesebbé válik, mint a jó bor.

Kiemelt kép: Instagram/simone_i_jacob.

  • Megosztás:
hirdetés