Cindy Crawford egyszerű, mégis nőies ruhadarabokat kombinál, ezek a tavaszi szettek látványosan feldobják a hétköznapi megjelenést.

hirdetés

A legsikkesebb tavaszi szettek Cindy Crawford gardróbjából

Ha stílustippek után kutatsz, vagy csak felújítanád a ruhatáradat, nem árt szétnézni a hírességek gardróbjában. Néhányuk nem csupán tehetségéről és munkásságáról híres, kifinomult ízlésüknek köszönhetően éppúgy rendszerint felkapja őket a sajtó. Cindy Crawford akár a nőies, sikkes öltözködés nagykövete is lehetne, nem meglepő, hogy az egykori szupermodell megjelenése minden alkalommal hibátlan.

Az az egészben a lenyűgöző, hogy a legtöbb összeállítása szimpla alapdarabokból tevődik össze. Jogosan merül fel a kérdés, hogy akkor mégis mitől olyan trendi és stílusos a megjelenése? A válasz rendkívül egyszerű: apró trükkökkel éri el, hogy egyedibbé és nőiesebbé varázsolja a hétköznapi holmikat.

Egy kabát minden szettet fel tud dobni

Egy szemrevaló kabáttal még a legegyszerűbb szettek is különlegesebbnek és sikkesebbnek hatnak. Tavasszal még simán felfér egy vékony, átmeneti ballonfazon vagy egy vagány, menő bőrdzseki, Cindy Crawford pedig kifinomult érzékkel variálja a trendi darabokat. A farmer-póló párosításhoz színes kabátot viselt, amitől sokkal egyedibb és nőiesebb hatást kelt az eredmény. A bőrdzsekihez hosszú ruhát választott, a stílusok keveredése pedig lenyűgözően mutat a midennapokban.

Képek: Pierre Suu/GC Images/Stefanie Keenan/Getty Images for Best Buddies International/Getty Images.

 

A farmernadrág a legjobb választás

A farmernadrág egy olyan alapdarab, ami szinte minden ruhatárban megtalálható. Még a szupermodellek is gyakran választják, nem meglepő hát, hogy Cindy Crawford gyakran viseli a kényelmes, ámde divatos kreációkat. Noha a legtöbb farmer kissé lezser hatást kelt, blézerrel vagy inggel kombinálva máris előbukkan a bennük rejlő elegancia. Magas sarkú cipővel a nőies, kifinomult összkép még tovább fokozható.

Képek: Pierre Suu/Michael Loccisano/Getty Images Fro NYFW: The Shows/Getty Images.

 

A kétrészes összeállítások nagyon nőiesek

A kétrészes összeállításokkal nem lehet mellényúlni, ha az ember lánya egy kicsit elegánsabban szeretne öltözni. Cindy Crawford imádja a monokróm szetteket, tavasszal pedig egy csinos, elegáns nadrág és blézer párosa szuperül mutat, különösen magassarkúval kombinálva. Az a legjobb bennük, hogy bármilyen kiegészítőt választhatsz melléjük, a szupermodell például különleges ékszerekkel és egy trendi napszemüveggel bolondította meg az összképet.

Képek: Gotham/GC Images/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Gotham/GC Images/Getty Images.

Cikkfotók: Pierre Suu/GC Images/Stefanie Keenan/Getty Images for Best Buddies International/Pierre Suu/Michael Loccisano/Getty Images Fro NYFW: The Shows/Gotham/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés