Az idős divatblogger a bizonyíték arra, hogy a nőiesség nem csupán a külső adottságok függvénye, így sem az ősz haj, sem az életkor, de még a ráncos bőr sem szabhat határt neki.

Vannak, akik akkor kezdenek el jól öltözködni, amikor híressé válnak. Colleen Heidemann esetében ez pont fordítva történt: az ősz hajú hölgy egyedi, színes és elegáns stílusa miatt vált ismertté. 2011-ben fedezte fel egy divatblogger, aki az Advanced Style nevű oldala számára kezdte el fotózni a magas, karcsú, és roppant feltűnő Colleen Heidemann-t.

Együttműködésük a mai napig tart, még így is, hogy a 71 éves hölgyemény időközben modellé avanzsált. Stílusát és karakán egyéniségét sokan csodálják az Instagramon, ennek köszönhetően már 76 ezer követővel rendelkezik.

Lélekben abszolút kortalan, és ez a külsején is meglátszik. Aktív életritmusának középpontjában ma már a divat áll, de ez nem volt mindig így. Korábban légiutas-kísérőként dolgozott, gyermeket nevelt, majd, amikor eljött az ideje, ezen a vonalon is megvalósította önmagát.

Adódott egy lehetősége, és élt vele, ami hűen tükrözi mottójának szellemét: Ha nem most, mikor? Colleen Heidemann ma már ennek fényében éli az életét, ám számára a modellkedés és a blogger titulus is többet jelent a puszta magamutogatásnál.

Azt szeretné elérni, hogy senki ne írja le a korosodó nőket azzal, hogy unalmasak, hiszen rengeteg szín, bölcsesség, élni akarás és szenvedély lakozik bennük. Arra törekszik, hogy ezt öltözékeivel és fotóival is bebizonyítsa a világ számára.

Öltözködésben a mindig nőies és elegáns Jacqueline Kennedy Onassis volt a példaképe, de nem maradt meg az ő szolid, visszafogott stílusánál.

Colleen Heidemann úgy véli, az inspirációk saját érzéseink, gondolataink által formálódnak bennünk, így egy-egy divatos ruhadarabot sokféleképpen lehet viselni, hiszen mindenki másképp ülteti be az öltözékébe.

Kiemelt kép: Vivien Killilea/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés