Alexandra Lapp az egyik legnépszerűbb, világszerte ismert divatblogger, ám sikkes édesanyja legalább annyira felkelti a stílusos megjelenésre fogékony emberek figyelmét. Volt kitől tanulnia, az egyszer biztos!

hirdetés

Alexandra Lapp egyike azoknak, akik elsők között alapozták meg a divatblogger műfaj sikerét, idővel pedig, közös fotóiknak köszönhetően, elegáns édesanyja is reflektorfénybe került. Alexandra 1, 1 milliós követőtáborával már-már sztárnak minősül az Instagram stílusvezérei között.

Bár kizárólag dizájnercuccokat visel, könnyed eleganciájából és stílusos összeállításaiból bárki ihletet meríthet, hiszen főként letisztult fazonokkal alapozza meg sikkes öltözékeit, olyanokkal, amelyek nem egyedi darabok, a fast fashion üzletek kínálatában úgyszintén rá lehet bukkanni hasonlóakra.

Nem kell Chanel vagy Dior kreációkba bújni ahhoz, hogy a divatblogger által képviselt nőies és lezser elegancia megvalósuljon, az édesanyja szettjeiben szintén a szabásokat, illetve a részletek összehangolását érdemes megfigyelni. Tény, hogy a dizájnerholmik minősége egészen más szinten mozog, mint amit a fast fashion kínál számunkra, ezáltal időtállóak, ám, ha csak a fazonokra élezzük ki a szemünket, biztos, hogy olcsóbban is szert tehetünk ilyen letisztult, extra nőies darabokra.

A divatblogger édesanyja az előkelő és modern eleganciát ötvözi

A klasszikus elegancia eszköztára sohasem válik elavulttá, de még izgalmasabb lehet a megjelenés, ha modern sikk fűszerezi meg a hagyományos alapokat. A divatblogger édesanyja, Marie-Monique Lapp a semleges színek palettájából is bátran válogat, gyakran támogatja meg eleganciáját a fekete, fehér, bézs, barna és krémszín letisztult, finom összhangjával. Ugyanakkor az élénkebb és a lágy pasztelles színektől sem zárkózik el, friss, üde megjelenéséhez gyakran a magas fényerejű, vibráló árnyalatok és a finom, lágy anyagok járulnak hozzá.

 

Anya és lánya gyakran visel hasonló felépítésű és színű öltözékeket, ezáltal szeretnék felhívni a figyelmet a kortalan stílusesszenciákra és fazonokra. A nőies elegancia szempontjából teljesen mindegy, ki hány éves, sikkes eszköztára rendkívül változatosan alkalmazható.

Alexandra Lapp egyértelműen bájos édesanyja kiváló stílusérzékét örökölte, a drága dizájnercuccok önmagukban ugyanis még nem garantálják a kifinomult megjelenést. Az inkább a szettek összehangolásán múlik, avagy a színek, fazonok és a legapróbb részletek harmonikus összepasszításán alapszik.

Mindkét hölgy remek belső iránytűvel rendelkezik ahhoz, hogy túlzások nélkül, megfelelő mértékben adagolja öltözékéhez a divatos elemeket, elkerülve a giccses összhatást.

Könnyed eleganciát, kifinomult összképet tükröznek szettjeikkel, nem csak magukra aggatják az előkelő sikk elemeit, hanem viselni is tudják azokat. Nőies kisugárzásukban éppúgy tetten érhető a finomság, és ez a legfőbb kulcsa a stílusos megjelenésüknek.

Kiemelt képek: Streetstyleshooters/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés