Észtország miniszterelnöke elképesztően sikkesen öltözik! Kaja Kallas zseniális érzékkel dobja fel a formális szetteket.

hirdetés

Észtország miniszterelnöke nagyon ért a divat nyelvén

Sokan úgy gondolják, hogy a klasszikus elegancia kifejezetten unalmas. Kaja Kallas azonban minden alkalommal bebizonyítja, hogy a formális öltözékek is lehetnek izgalmasak, nőiesek és sikkesek. Egy ország miniszterelnökeként számos elvárásnak kell eleget tennie, a szabályok pedig bizony-bizony az öltözködésére is vonatkoznak. Az írott és íratlan etikett azonban csak egy iránymutatás, s hagy némi mozgásteret, ezáltal a formális öltözékek éppúgy személyre szabhatók.

Észtország miniszterelnöke minden alkalommal kihasználja a kiskapuk nyújtotta lehetőségeket, abszolút kihozza a maximumot a letisztult, elegáns összeállításokból. Amennyire csak lehet, igyekszik a személyiségéhez illeszteni az általa viselt ruhadarabokat, s mindezt úgy, hogy közben megfeleljen az elegancia elvárásainak.

Kaja Kallas imádja az élénk színeket, de a látványos mintáktól sem zárkózik el. Apró trükkökkel éri el, hogy a merészebb darabok ugyancsak visszafogottak legyenek, úgy villantja meg nőies ízlését, hogy az általa összeállított szettek abszolút hozzájáruljanak presztízsének fenntartásához, megőrzéséhez.

A galériában összeválogattuk Kaja Kallas eddigi legcsinosabb, legnőiesebb összeállításait.

 

Észtország miniszterelnökeként mindig figyelnie kell arra, hogy ne mutasson túlzottan sokat magából. Kaja Kallas remek érzékkel variálja a sokak szerint unalmas, hosszan szabott és zárt fazonokat, megjelenése abszolút nőies és sikkes. Az élénk színeknek köszönhetően minden letisztult összeállítást izgalmassá varázsol, csodás ízléssel lavíroz a merészség és az elegancia határvonalán.

Ha mintás darabokat visel, szem előtt tartja a letisztult eredményt. Nem keveri a különböző motívumokat, és egyszínű, könnyed holmikkal teszi finomabbá az összhatást. A kiegészítőket sem variálja túl, így a szettek minden alkalommal elegánsak maradnak, miközben az aktuális trendeket éppúgy bele tudja csempészni a megjelenésébe.

Kedvenc színe láthatóan a sárga, ami cseppet sem nevezhető egy visszafogott árnyalatnak. Emellett azonban temérdek más tónust bevet, pirosat, kéket és lilát egyaránt gyakran visel. Pontosan tudja, hogy az élénk, merész színek mitől válnak finomabbá. Kaja Kallas profi trükkje, hogy egy fekete blézerrel fogja vissza a színek vibrálását.

Kiemelt kép: Sean Gallup/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés