Anne Hathaway igazi divatikonná vált az elmúlt években, a színésznő azonban nem csupán tetőtől talpig cicomában mutatja meg magát rajongóinak, smink nélkül is bátran vállalja megjelenését.

hirdetés

A legtöbb hírességet általában egy-egy sorozatban, filmben vagy a vörös szőnyegen látják a rajongók. Szinte lehetetlen elképzelni, hogy bizony a sztároknak is van egy hétköznapi élete. A forgatásokon vastag sminkben mutatkoznak, amely abszolút elfedi a vonásaikat, ugyanis a világítás erős fénye miatt a profi filmes makeup gyakorlatilag nélkülözhetetlen.

A nagyobb események alkalmával szintén elképzelhetetlen a smink nélküli külső. Ilyenkor fotósok hada veszi körbe a híres nőket, akik természetesen igyekeznek a legjobb formájukat hozni. Az emberek hajlamosak azt gondolni, hogy ők bizony mindig tökéletesen festenek. Ám otthon és a szabadidejükben nem feltétlenül foglalkoznak azzal, hogy hogy áll a hajuk vagy mennyire láthatóak a finom ráncaik, pigmentfoltjaik.

Valahol ők is hétköznapi emberek, s bár sokan nem engednek bepillantást a szürke mindennapokba, vannak olyan színésznők és énekesnők, akik bátran vállalják smink nélküli, naturális megjelenésüket. Anne Hathaway abszolút a természetesség híve, soha nem tolja túl a cicomát.

Anne Hathaway bátran vállalja, hogy hogyan fest smink nélkül

Amikor valaki az Instagramot pörgeti, esetleg egy filmet vagy sorozatot néz, hajlamos azt gondolni, hogy a képernyőn látható sztárok mindig olyan tökéletesen néznek ki, mint a posztolt fotókon vagy a forgatásokon. Az igazság az, hogy ők is emberből vannak. Nem mindig van mögöttük egy több főből álló beauty stáb, akik sikkes frizurát és lehengerlő sminket varázsolnak nekik. A szimpla hétköznapokon éppen olyanok, mint bárki más.

Anne Hathaway legutóbbi smink nélküli szelfije szó szerint felrobbantotta a közösségi médiát, noha a színésznőnek nem ez volt az első olyan fotója, ahol egyáltalán nincs rajta makeup. Az ágyban készült kép annyira természetes és bájos, hogy a rajongók bókjai és kedves üzenetei azonnal ellepték a kommentszekciót. Sokan pont ezért szeretik a negyvenéves sztárt, aki tényleg nem próbálja eltorzítani a valóságot.

Azt azért hozzá kell tennünk, hogy nem is lenne oka arra, hogy hatféle filtert és egy rakás retust tegyen a fotóira. Anne Hathaway az elmúlt években abszolút megtalálta önmagát, ez pedig a megjelenésén, az arcán is egyértelműen látszik. A színésznő igazi divatikonná vált, rálelt saját, kifinomult, mégis merész stílusára, miközben teljes mértékben kinyílt. Bátran mutatja meg, hogyan fest a nyugodt, otthon töltött reggeleken, vagy épp a hétvégi kirándulásokon.

Mondhatnánk, hogy hatalmas a különbség a sminkelt és a smink nélküli Anne Hathaway között, ám a színésznő cseppet sem rajong a túlzott cicomáért. Ő valóban felismerhető a természetes, naturális fotókon is, ezzel pedig sokakat motivál arra, hogy elfogadják magukat olyannak, amilyenek. Az idő vasfoga egyáltalán nem fog rajta, a kor előrehaladtával egyre csak szebb lesz. Ő remek példa arra, hogy a művi tökéletesség csak felesleges flanc. A belső béke és boldogság azonban tényleg megszépíti az embert.

Kiemelt kép: Nathan Congleton/NBC via Getty Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés