Bruce Willis felesége smink nélkül is gyakran vállalja arcát a közösségi médiában. Emma Heming Willis sokakat inspirál őszinte posztjaival.

hirdetés

Bruce Willis felesége elképesztően inspiráló, a követői imádják Emma őszinte posztjait. A most 44 éves modell nem csap nagy hűhót maga körül, a smink nélküli arcát is gyakran megmutatja az interneten, a legtöbb fotóján nem csak a festéket, a filtereket éppúgy mellőzi. A gyönyörű modell abszolút a természetesség híve, és bár számára teljesen általános és megszokott dolog, hogy nem minden alkalommal visel sminket, ha nem is tudatosan, de ezzel arra ösztönzi a nőket, hogy megtanulják szeretni és elfogadni önmagukat több réteg festék és retus nélkül.

Bruce Willis felesége smink nélkül: Emma gyönyörű a fotókon és a videókon

Az elmúlt időszakban sajnos leginkább a híres színész betegsége miatt vált hangossá a sajtó, ám felesége, Emma Heming Willis posztjai mellett sem lehet szó nélkül elmenni. A 44 éves modell nem tolja túl a flancot, bár tény, hogy nemigen van szüksége három réteg sminkre ahhoz, hogy fiatalosabbnak tűnjön. Sőt!

Emma teljes mértékben megőrizte kamaszkori báját, ami csak részben tudható be a remek genetikájának. Sokat tesz azért, hogy az évek múlása ne hagyjon nyomot a megjelenésén. Fiatalos, kislányos vonásaival az a típus, akit még a minimális smink is idősebbnek mutat, míg festék nélkül simán huszonévesnek saccolnánk. Bár az ízléses makeup felerősíti nőiességét, tény, hogy alapozó és korrektor, illetve szemfestés nélkül még ragyogóbb.

A smink nem ördögtől való dolog, valóban sokat lendíthet az ember megjelenésén. Szépen kiegyenlíti a bőrtónust, elveszi a fókuszt az esetleges szépséghibákról, az előnyös vonások pedig könnyedén kiemelhetők a megfelelő sminktechnika segítségével. Sokak számára még egy könnyed, finom makeup is önbizalomnövelő hatással bír. A torz önkép problémáját inkább a mértéktelen elmaszkolás okozza, amit számos influenszer és internetfelhasználó még legalább három filterrel és egy kis retussal spékel meg.

A nők hiába tudják, hogy senki nem néz ki úgy reggel a tükör előtt, mint az Instagramra posztolt fotókon, mégsem látja már szépnek magát makeup és szépítő filterek nélkül. Szerencsére erre egyre többen próbálják felhívni a figyelmet, többek között Bruce Willis felesége, Emma is.

A kommenteknél nincs is hitelesebb visszaigazolás. Bruce Willis feleségének követői gyakran dicsérik bőre szépségét és üdeségét, volt, aki azt írta neki, hogy „Igazi természetes szépség vagy!”.

Olyan is volt, aki megkérdezte tőle, hogy egyáltalán öregszik-e. Ez egyébként minket éppúgy elgondolkodtatott, az idő vasfoga abszolút nem fog a gyönyörű Emmán.

Érzelmeit is felvállalja

Ha nem lenne elég inspiráló a temérdek smink nélküli fotó, Emma Heming Willis nem csupán a természetességet hangsúlyozza Instagram-oldalán, érzelmeit éppúgy felvállalja követői előtt. Nemrég egy olyan őszinte videót posztolt, amivel sokakat megérintett.

Bátran beszél arról, hogy bizony nagyon nehéz időszakon megy keresztül, s szeretné, ha a rajongói tisztában lennének azzal, hogy a híres nők élete sem csak a csillogásról és a boldogságról szól. Csakúgy, mint más, ő is ki szokta sírni a szemét, és az ő orrát éppúgy vörösre kezdi a zsebkendő.

A kommentekben mindenki támogatja a gyönyörű Emmát. Sok nő megosztja vele a történetét, vagy arról mesél, hogy a sírás olykor könnyít a lélek súlyán a nehéz időszakokban. Volt olyan, aki megköszönte az őszinteségét, hiszen úgy gondolja, Bruce Willis felesége ezekkel a posztokkal segít neki átvészelni a borús napokat.

Emma Heming Willis személyisége elképesztően inspiráló. Sok-sok nő számára ad önbizalomlöketet természetes fotóival, de arra éppúgy felhívja a figyelmet, hogy egyáltalán nem gyengeség, ha nem minden helyzetben mutatkozuk erősnek és felvállaljuk, hogy néha bizony összetörünk.

Kiemelt kép: Michael Buckner/Variety/Penske Media via Getty Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés