Anne Hathaway egyszerűen nem tud mellényúlni, ruhaválasztásai sokszor merészek, de annál ütősebbek, miközben a kifinomultságot és nőiességet sem mellőzik. Ő a tökéletes mintapéldája annak, hogy egyszerű holmikból is ki lehet hozni a lenyűgöző tökéletességet, az igazán sikkes és különleges eredményt. Legutóbbi megjelenésével bebizonyította, hogy nem csak barna tónusú bőrön mutat jól az eleven sárga, porcelánfehér bőrével igazán jól harmonizált ez a trópusi szín.

hirdetés

Imádjuk Anne Hathaway modern ingruháját: ilyen nőies tud lenni az élénk sárga

Noha korábban nem a kifinomult ízléséről volt híres a 39 éves színésznő, mára beérett egyedi, nőies stílusa, amivel kivétel nélkül mindenkit lehengerel. A Bulgari nagyköveteként vett részt a márka párizsi ékszerbemutatóján, ám ahogy Cannes-ban, úgy most sem a káprázatos kiegészítők vitték el a show-t.

Flancos ékszerek ide vagy oda, Anne Hathaway természetessége, kisugárzása és szépsége simán túlragyogja a Bulgari különlegességeit. Szó se róla, a nyaklánc és a karkötő zseniálisan passzolt az outfithez, ám a mi figyelmünket sokkal inkább a merész ruhaválasztás ragadta meg.

 

Az ingruhákat egyébként is kedvelik a hírességek, hiszen könnyedén kombinálhatók, ráadásul egyszerű, mégis nőies darabnak bizonyulnak. Anne Hathaway különleges, modern összeállítást választott, ami egy földig érő kaftánszerű ruhából és egy azonos árnyalatú rövidnadrágból állt. Az élénk árnyalat minden tekintetet a színésznőre terelt, sötét tónusú hajával és hófehér bőrével remekül harmonizált.

A sárga szín roppant divatos idén, de csak kevesen merik bevállalni. A közhidelemmel ellentétben azonban, nem csak napbarnított vagy sötét bőrön mutat jól az eleven napsárga. Valóban vannak sápasztó tónusai, mint például a pasztelles vaníliasárga, vagy a bézzsel kevert halovány sárga, de a trópusi színváltozatait bárki bátran viselheti. A színésznő csak leheletfinom sminket viselt, amely nem vonta el a figyelmet a szett vidám energiáriól.

A ruha alól kikandikáló rövidnadrág lezser, ám különleges és sikkes összhatást eredményezett. Ebből látszik, hogy nem kell túlgondolni a szetteket, sokszor a legbanálisabbnak tűnő választás bizonyul a legzseniálisabbnak.

 

Kiemelt kép: Marc Piasecki/Getty Images for Bvlgari/Getty Images.

Kép a cikkben: Marc Piasecki/Getty Images for Bvlgari/Daniele Venturelli/Getty Images for Bvlgari/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés