A negyvenéves Anne Hathaway a Bulgari őszi táskáit mutatja be a kampányfotókon, frizurájának és stílusának köszönhetően pedig olyan, mintha ismét a népszerű filmbéli karakterének bőrébe bújt volna. Bár nem ez volt a koncepció, a színésznő kísértetiesen megidézi az egykor általa alakított Andy Sachs divatossá és határozottá formált megjelenését.

hirdetés

A 2006-ban megjelent Az ördög Pradát visel című film kétségkívül meghatározó állomása volt Anne Hathaway színészi karrierjének. Ám nem csak a népszerűségét lendítette fel, ugyanis nehéz nem észrevenni a párhuzamot, hogy a színésznő személyes stílusa éppolyan átalakuláson és felemelkedésen esett át, akárcsak Andy Sachs megjelenése, akit ő alakított a filmben.

Szerepe után igencsak kapkodni kezdek utána a neves divatházak és világmárkák, Hathaway pedig pár év leforgása alatt divatikonná avanzsált. Az olasz tervezők különösen odáig vannak érte, a Versace nemcsak a márka arcaként, hanem múzsájaként, ikonjaként tekint rá, de a Valentino is nagy fantáziát lát a színésznő egyre sikkesebb, kiforrottabb stílusában.

Most a Bulgari modelljeként tündököl Anne Hathaway, aki elképesztően friss, modern, mégis kifinomultan nőies a kampányképeken.

Anne Hathaway mutatja be a Bulgari őszi táskáit

A Bulgari 2023-as őszi kampánya két táskafazonra fókuszál, a Serpenti Baia és a Serpenti Forever East-West fantázianevű darabok az élénk és fémes árnyalatok választékában jelennek meg idén.

A luxusmárka globális nagykövete, Anne Hathaway kifinomultan sikkes, mégis modern nőként jelenik meg a képeken, és ez abszolút nem áll távol a valóságtól. A fotózás stylistja, Erin Walsh a könnyed, lezser eleganciára helyezte a hangsúlyt, ezek a letisztult, vagányságot sem mellőző ruhadarabok pedig tökéletesen kiemelik a kortárs nők stílusának határozott sajátosságait.

A laza, franciás függönyfrufru, valamint a túlméretezett és nőies szabások összjátéka akaratlanul is felidézi az emberben a színésznő 2006-ban alakított karakterét, Az ördög Pradát visel című filmben megformált Andyt.

Anne Hathaway stílusfejlődésére nagy hatást gyakorolt ez a korábbi szerepe, nemegyszer jelenített meg öltözékeiben hasonló ruhafazonokat és összeállításokat, mint amiket a filmben viselt. Bár 17 év telt el azóta, ma sem nehéz párhuzamot látni a színésznő és Andrea Sachs megjelenése között.

A negyvenéves Hathaway szinte semmit sem változott, kortalan kisugárzásával és stílusával pedig éppolyan könnyedén meg tudja szólítani a huszonéveseket, mint a kortársait. Pontosan erre épül a Bulgari kampánya is, ezek a letisztult vonalvezetésű, színes és metálfényű táskák egyaránt beleférnek a lezseren nőies, a visszafogottan elegáns és a trendi, vagány összeállításokba.

Chris Colls képein határozott, természetesen könnyed és meglehetősen laza a színésznő, bár roppant elegáns, a csipetnyi vagányságot sem mellőzi a megjelenése.

Kiemelt kép: Franziska Krug/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés