Anne Hathaway roppant kifinomult és nőies darabban hódította meg Cannes vörös szőnyegét. A színésznő filmfesztiválos debütálása nem is sikerülhetett volna tökéletesebben, mindenkit levett a lábáról. Bár az elmúlt években hatalmas stílusfejlődésen esett át, csak ritkán lehet látni ennyire letisztult, könnyed összeállításokban.

hirdetés

A 39 éves színésznő az Armageddon Time című filmjének bemutatója miatt utazott a cannes-i filmfesztiválra, debütálása pedig nem is sikerülhetett volna tökéletesebben. Bár az elmúlt években hatalmas stílusváltáson esett át, ritkán látni egyszínű, letisztult, könnyed vonalvezetésű és visszafogott kreációkban. Most minden tekintet Anne Hathaway csillogó Armani Privé ruhájára tapadt, amiben gyönyörűen festett a színésznő.

 

Anne Hathaway így hódította meg Cannes vörös szőnyegét

Bár imádja a színes, mintás, feltűnően ragyogó ruhadarabokat, ez alkalommal nem véletlenül választotta ezt a kifinomult kreációt. Anne Hathaway korábban nem járt a filmfesztiválon, így előzetesen végiggondolta, mi az, amivel nem lehet hibázni Cannes-ban. Elmondása szerint egy kis csillogás és a finom elegancia tökéletesen passzol a nívós esemény hangulatához, de azt is szem előtt tartotta, hogy a ruha kényelmes legyen. Így esett a választása erre a fantasztikus, lélegzetelállító darabra.

 

A sminket és a kiegészítőket sem tolta túl, az összkép remekül hangsúlyozta Anne Hathaway természetesen sugárzó szépségét. A nyakában pihenő ékszer egy Bulgari nyaklánc volt, amely a királykék zafírral igazán különlegessé varázsolta a színésznő megjelenését.

 

Kiemelt kép: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images.

Cikk képei: Gisela Schober/Dominique Charriau/WireImage/Daniele Venturelli/WireImage/Pascal Le Segretain/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés