A 41 éves Anne Hathawayt Rómában fotózták a Bulgari legújabb kampányához, legalábbis trükkös utazásról tanúskodnak a képek.

hirdetés

Anne Hathaway ismét a Bulgari kampányának egyik fő arca, melyhez Rómában készített képeket a híres fotós, Zoey Grossman a város ikonikus nevezetességei előtt. A képi világ érdekessége, hogy nem tudjuk, mikor eredeti és mikor manipulált az eredmény, így mosódik össze a múlt és a modern jelenkor. Az Eternally Reborn – Örökre újjászületve – című divatanyag művészi szemszögből közelíti meg az ékszerviselés reneszánszát.

Anne Hathaway az ékszereket és Róma fényűző hátterét is túlragyogta

Anne Hathaway az elmúlt időszakban megtalálta önmagát, árad belőle a harmónia. Emellett igazi divatikonná avanzsált. Merész, sikkes stílusával mindenkit lenyűgöz.

A 2024-es Bulgari-kampány célja a folyamatos önfelfedezés és megújulás ünneplése, mely tökéletesen illeszkedik a márka 140 éves hagyományaihoz. Anne Hathaway mellett Zendaya és Liu Yifei is látható a fotókon.

 

Anne Hathaway nem először szerepelt Bulgari-kampányban nagykövetként. A 41 éves színésznő korábban is tökéletesen megtestesítette az időtálló stílust és szépséget, melyet a 140 éves római székhelyű luxusékszermárka is közvetít.

A Bulgari ékszeripari cég kreatív igazgatója, Lucia Silvestri által tervezett idei kollekció az örök darabok megújulását és inspiráló átalakulásait ünnepli. Nem is találhattak volna tökéletesebb személyt, aki ezt az üzenetet hitelesebben képviselni tudja, mint a színésznő.

A kampány során Anne Hathaway vibráló, sokszínű drágakövekkel díszített ékszereket visel, és rakott fehér ruhában tündököl, ez a klasszikus kombináció pedig tökéletesen illeszkedik Róma csodás épületei közé, visszaadja a mediterrán város eleganciáját. Bár a digitális technológia is közrejátszott a történetmesélésben, hiszen nem minden felvétel eredeti háttérrel készült, a megtévesztés szándékos, ugyanis ezzel igyekeztek érzékeltetni a múlt és a jelen összemosódását, melyben tetten érhető az örök megújulás.

 

A kampány a Bulgari Aeterna kollekcióját mutatja be, amely a márka legkiemelkedőbb ékszerkollekciója, darabjai nem csupán kiegészítők, hanem talizmánok is, amelyek az új nap fényét és lehetőségeit testesítik meg, ösztönözve viselőiket a személyes fejlődésre​.

A kollekció tükrözi a márka elkötelezettségét a hagyomány és az innováció ötvözése iránt.

Kiemelt kép: Nathan Congleton/NBC/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés