A bájos Anne Hathaway szimpla alapdarabokat viselt, ez az őszi szett mégis lenyűgözően stílusosra sikerült. A színésznő divatérzéke egyre magasabb szintre fejlődik, ami szemmel láthatóan megnyilvánul öltözékeiben. Így ma már nem csak a színészi tehetsége miatt kerül szóba, bizony a divatszakma is erősen méltatja ruhaválasztásait. Megjelenéséből árad a sikk és az elegancia, minden általa viselt outfit a frappáns egyszerűségétől válik különlegessé.

hirdetés

Anne Hathaway új értelmet adott a klasszikus őszi szett fogalmának

A személyes stílusunk velünk formálódik, érik, de sok nő számára a fejlődés különféle belső akadályokba, gátlásokba, bizonytalanságba ütközik. A megjelenésünk a belsőnkről is sokat elárul a külvilágnak, és ez alapján egyértelmű, hogy Anne Hathaway most éli a legmagabiztosabb, leghatározottabb korsszakát. A színésznő rögös utat járt be a divat világában, ám mára rendszerint lenyűgözően nőies és kifinomult összeállításokban jelenik meg, melyekkel abszolút elvarázsolja a rajongókat.

Az őszi szettek terén sokan csak a klasszikusokban gondolkoznak. A gyönyörű színésznő új értelmet adott ennek a nőies, sikkes őszi összeállításnak. Szimpla alapdarabokat kombinált, az összkép valahogy mégis magával ragadó és elképesztően stílusos lett, ami annak köszönhető, hogy a túlméretezett blézer mintájában és szabásában is izglamasabb és vagányabb a megszokottnál.

 

Az egyrészes ruhákkal nem nagyon lehet mellényúlni, csupán a fazonra kell odafigyelni a megfelelő darab kiválasztásánál. Anne Hathaway az egyszerű, letisztult fehér darabot egy mintás oversize blézerrel bolondította meg, ami egyértelműen az outfit fő vezérfonalává vált. A klasszikus fekete csizma kifejezetten elegánssá teszi az egyébként kissé bohém és laza túlméretezett blézert, a harmonizáló színek pedig még tovább fokozzák az összkép tökéletességét.

Amitől igazán különlegessé válik az összeállítás, az a napszemüveg. Nem sokan gondolnak arra, hogy az őszi szezonban még bevethető ez az egyszerű, mégis sikkes kiegészítő, pláne nem egy csizma kíséretében. Anne Hathaway azonban meghúzta a váratlant, a nyári életérzést remek érzékkel vegyítette a hűvösebb időben befogadható elemekkel.

 

A színésznő egyszerűen nem tud hibázni, ha divatról van szó, és ráadásul úgy válogatja össze a csinosabbnál csinosabb holmikat, hogy soha nem tolja túl a flancot, egy hangyányi erőlködés sem érződik a kombinációin. Az ehhez hasonló darabokat a fast fashion üzletekben és a turkálókban éppúgy be lehet szerezni. Nem feltétlenül kell a zsebek mélyére nyúlni a stílusos külső érdekében.

Kiemelt kép: Gotham/GC Images/Getty Images.

Cikkfotók: Gotham/GC Images/Raymond Hall/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés