Új év, új sminkdivat, gondolhatnánk, de azért nem kell gyökeres változással számolni. Igaz, a feltűnőséget preferáló retró trendek picit háttérbe szorítják az elmúlt években piedesztálra emelt natúr makeupokat, de ez a vonal már tavaly megmutatkozni látszott. Összeszedtük 2019 legnőiesebb sminkjeit, melyek egyfajta arany középutat képviselnek a leheletfinom és az extravagáns sminkek között.

hirdetés

Nincs új a nap alatt – ez a 2020-as divatra abszolút igaz. Továbbra is tombolnak a retró trendek, ezért a sminkirányzatok sem távolodnak el különösebben a hatvanas-hetvenes, valamint a nyolcvanas-kilencvenes évek hangulatvilágától.

Színes, nőies, retró és dögös sminkek tavalyról, melyek idén is divatosak

Némi fellendülés talán abban látható, hogy az úgynevezett nomakeup makeup, és az eddig agyonszorgalmazott természetesség átadja a helyét a hangsúlyos rúzsoknak és a füstös szemfestéseknek.

 

A klasszikus, franciás kis sminkek, az extravagáns, futurisztikus újítások, valamint a retró színharmóniák egyaránt divatosak lesznek idén. Ezekre már 2019-ben láthattunk példákat: összesítésünkben megmutatjuk a legszebb, legnőiesebb verziókat, melyekre most is igent mond a sminkdivat.

Kiemelt képek: Axelle/Bauer-Griffin, Tony Barson/FilmMagic/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés