Noha lassan elérkezik a gardróbfrissítés ideje, nem árt alaposan végiggondolni, hogy melyek azok a nyári ruhadarabok, amik még ősszel is bátran bevethetők. Mutatjuk, hogy miket nem érdemes a szekrény mélyére száműzni az átmeneti idő elérkeztével.

hirdetés

Nyári ruhadarabok viselése ősszel

A legtöbben a szezonváltáskor gondolják újra ruhatárukat. Azonban az évszakok váltakozásával nem muszáj minden egyes holmit parkolópályára kell helyezni. Az egyértelmű, hogy senki nem szeretne egy kisebb vagyont elkölteni háromhavonta azért, hogy aktuálissá váljon a személyes gardróbja. Ezért érdemes átgondolni, hogy melyek azok a nyári cuccok, amiket az őszi időszakban is simán be lehet vetni, persze egy kicsit más formában.

A nyári ruhadarabok között rengeteg olyan sikkes fazon található, amelyeket szuperül lehet rétegezni. Bár sokan kissé ódzkodnak a réteges öltözködéstől, ám az cseppet sem törvényszerű, hogy a különféle holmik egymásra halmozása szélesítené az alakot. Egy kis trükközéssel, ügyeskedéssel abszolút stílusosan viselheted a nyári kulcsdarabokat az őszi, átmeneti időszakban.

A galériában mutatjuk, melyek azok a sikkes holmik, amiknek az őszi ruhatárban éppúgy ott van a helye.

 

Bár a divat folyamatosan változik, ezáltal újabb és újabb fazonok jelennek meg az üzletek kínálatában, a legtöbb nyári holmit érdemes még elérhető helyen tárolni a szekrényben. Tény, hogy az őszi reggelek és esték már sokkal hűvösebbek, azonban némi trükkel a lengébb, légiesen nőies kánikuladarabok simán bevethetők még az átmeneti szezonban.

És hogy miért érdemes a nyári ruhákat viselni ősszel? Egyrészt az ember lánya hajlamos megunni a csinos maxiszoknyákat és ruhákat a nyár végére, azonban egy őszi összeállításban egészen más fényben tetszeleg az adott darab, a csinos holmik hihetetlenül izgalmasan variálhatók.

Másrészt az átmeneti időszakban még nagyon változékony az időjárás, s a réteges öltözködéssel szuperül áthidalható a hőség és a hűvös szelek váltakozása. Arról nem is beszélve, hogy akár egy teljes heti, de minimum háromnapi öltözéket letudhatsz csupán a nyári holmik kombinálásával, kiegészítésével.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés