Egyelőre nem sok újdonsággal kecsegtet a tavaszi divat, legalábbis abban biztosak lehetünk, hogy néhány népszerű irányzattal jövőre is találkozunk. Jó pár olyan trend akad, ami nem siet sehová!

hirdetés

Néha nem is baj, ha nem változik minden olyan gyorsan. Különösen a divat esetében, hiszen ilyenkor jut idő kellőképpen összebarátkozni a szimpatikusabb trendekkel, és nem kell újabb meg újabb cuccokat felhalmozni a szekrényben, hanem kreatívan lehet gazdálkodni azzal, ami már adva van.

2020-as tavaszi divat: 7 trend, ami visszaköszön

A jelentősebb divatheteken már ősszel beharangozták a jövő évi tavaszi trendeket, és úgy tűnik, nem kell éles váltással számolni. Továbbra is előnyt élveznek a retró irányvonalak, különösen a hetvenes évek divatja, mely tálcán kínálja a magas nyakú és sálgalléros ruhákat, a trapézfarmereket, és a bőrhatású kreációkat.

A nyolcvanas-kilencvenes évek időutazó darabjai sem tűnnek el a feledés homályában, sőt, tovább szorgalmazzák a lakkhatású, fényes és csillogó ruhaneműket, kiegészítőket, valamint a hangsúlyos ujj- és vállszabású felsőket.

 

A western módi csak elvétve, kiegészítők terén jelenik meg a jövő évi kollekciókban, ám kiegészül az etno stílusú vonallal, mely rusztikus hímzett, csipkés, rojtos és fodros ruhákat ígér tavaszra. A szafari- és dzsungelláz sem múlik el nyomtalanul, így az állatmintás ruháktól sem szükséges még megválni.

Mindez jó hírt jelent azok számára, akik már az év végi és az év eleji leárazások során olyan darabokra vadásznak, melyekkel tökéletesen felfrissíthetik a tavaszi ruhatárukat.

Kiemelt kép: Peter White/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés