Ezek a nőies rövid frizurák egészen felfrissítik a megjelenést. Előtte-utána fotókon nézheted meg, hogyan virul ki az arc egy szimpla hajvágásnak köszönhetően.

hirdetés

A tavaszi időszak egyértelműen a megújulásról szól. Ahogy a fák is elkezdenek kihajtani, úgy a ruhatár is abszolút felfrissül. Jöhetnek a könnyedebb, finomabb holmik, és a látványos színekkel éppúgy érdemes ilyenkor trükközni egy kicsit. Nem csupán a gardrób tartalmának átalakítása segíthet abban, hogy egy kicsit jobban érezd magad a bőrödben, egy szimpla hajvágás szintén sokat lendíthet a nőiességen.

Sokan az év elején és a tavasz elérkeztével szánják rá magukat egy drasztikusabb fazonváltásra. Persze vannak, akik ragaszkodnak a jól bevált formához, ám a szezon legsikkesebb rövid frizurái legalább olyan hívogatóak, mint a klasszikus hajstílusok. Ezek a nők bevállalták a rövidebb tincseket, néhányan a vágás mellett még az árnyalaton is változtattak. Látványosan kivirult az arcuk.

Nőies rövid frizurák a tavasz kedvencei

A hosszú haj csak akkor nőies, ha ápolt és ragyogó, a töredezett hajvégeknél sokkal csinosabb és vonzóbb egy rövidre vágott fazon. Arról nem is beszélve, hogy leginkább az arc karaktere határozza meg, hogy kinek mi áll igazán jól. Vannak, akik rövidebb tincsekkel válnak lehengerlően nőiessé, míg mások hosszú lobonccal hódítanak. A tavaszi szezon kedvenc hajstílusaival aligha lehet mellényúlni, ezek a nők egyértelműen a rövid opciót választották. Az előtte-utána fotókon szemmel látható, hogy mennyit jelent egy kis átalakítás.

Noha sokan azt gondolják, hogy a frizura attól lesz dús és lágy esésű, ha hosszabb, hiszen ilyenkor többnek tűnik. Ez ebben a formában nem teljesen igaz, ugyanis, ha nem a megfelelő fazonra esik a választás, a tincsek totálisan rálapulnak a fejtetőre. Ilyenkor érdemes egy kicsit trükközni az ollóval, a profi fodrászok garantáltan kihozzák a maximumot az erőtlen, vékony szálú hajból is. Ezek a hölgyek rövidebb stílusra váltottak, a hajuk pedig szó szerint életre kelt a fazonírozásnak köszönhetően.

A töredezett hajvégek kuszává és bozontossá teszik az összhatást, ilyenkor érdemes búcsút inteni annak a pár centinek. A megfelelő vágási technikával sokat dúsulhat a frizura, hiába veszített tetemes mennyiséget a hosszából.

Noha első blikkre merész lépésnek tűnhet, sokszor tényleg érdemes bevállalni a látványosabb hajvágást. A megfelelő rövid frizura garantáltan maximalizálja a vonzerőt és fókuszba helyezi a nőiességet. Ezek a nők nem csak egy-két centit vágattak a hajukból, tényleg bátran ültek bele a fodrászszékbe, az eredmény pedig önmagáért beszél.

Ha már lúd, legyen kövér, gondolják néhányan. A hajvágást sokan kombinálják egy látványos hajfestéssel. Persze szőkítés esetén nem árt vigyázni, csak fokozatosan érdemes kivilágosítani a tincseket a sérülés elkerülésének érdekében. A hajszínváltás csak még inkább felpezsdíti a megjelenést, pláne akkor, ha a fodrász sikkes rövid fazont kreál az illetőnek!

Sokszor nem is kell túlzottan nagy változtatás ahhoz, hogy nőiesebbé és vonzóbbá váljon a megjelenés. Egy kis fazonírozás bőven elegendő lehet ahhoz, hogy ütősebb, dögösebb hatást kölcsönözzön a frizura. Ez a hölgy nem kért nagy átalakítást a fodrásztól, a különbség mégis szemmel látható. Minden esetben érdemes kikérni a szakember véleményét, ugyanis minden arctípushoz más frizura passzol igazán, s előfordul, hogy egy minimális vágással, a választék eltolásával vagy épp egy kis frufruval egészen megváltozik a kisugárzás.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés