Időnként mindenkinek szüksége van egy kis megújulásra. Az, hogy kinél mikor jön el ez a pont, egyénenként változó lehet. Egy azonban biztos, alapvetően nem csak az életkor az, ami meghatározza a stílusújítás iránti elköteleződést. A nehezebb időszakok után, egy nagyobb fogyás alkalmával vagy éppen egy új életszakaszba való belépés idején éppúgy kapóra jön egy új, egészen másfajta stílus és megjelenés. A frizura, a smink és a ruházat is sokat nyom a latban, az átváltozás akkor lesz látványos, ha minden téren átléped a komfortzónádat.

hirdetés

Új frizura, finom smink és máris látványos az átváltozás

Időnként minden nőnek szüksége van egy kis változásra. Miközben a ruhatár megújítása sokkal egyszerűbb feladatnak tűnik, egy új frizura már merészebb lépésnek hat, ugyanis látványosan átformálja a megjelenést. Az, hogy kinél mikor jön el az átalakulás iránti vágy, teljesen egyénfüggő. Miközben egyeseket a kor késztet arra, hogy profira bízzák a külsejüket, mások egy nehezebb időszakon szeretnének túllendülni a stílusújítás erejével.

Az idő múlása nagy úr, és a remek genetika ide vagy oda, az öregedés előbb vagy utóbb mindenkit utolér. Sokan ilyenkor veszik rá magukat arra, hogy kimozduljanak a komfortzónájukból és kipróbáljanak valami egészen újat, akár hajszínben, akár fazonban. Egy jól eltalált stílus abszolút fiatalító hatással bír, felerősíti a vonzerőt és fókuszba helyezi a nőies vonásokat.

A videóban hat nő átalakulását nézheted meg, mindegyiküket más vezérelt arra, hogy megváltoztassák külsejüket. A különbség megdöbbentő, még ők is meglepődtek, amikor meglátták magukat a tükörben. Az új frizura és a finom, nőies smink tökéletesen passzol hozzájuk, látványosan feldobja a megjelenésüket.

 

Van, hogy elegendő egy hajszínváltás, s a frizura máris egészen más fényben csillog. Ám előfordulhat, hogy a fazont is jelentősen meg kell változtatni ahhoz, hogy a stílus és a megjelenés valóban új erőre kapjon. Sokan ragaszkodnak a hosszú hajhosszhoz, miközben a rövidebb tincsek éppen olyan sikkesek és nőiesek lehetnek. Különösen akkor, ha jobban kiemelik az arckaraktert, mint a hátközépig lelógó fazon.

Néha pár árnyalatnyi világosítás vagy sötétítés már megteszi a hatását, mivel az eredmény jobban passzol a bőr tónusához. Ha valaki igazán rászánja magát, és tényleg kimozdulna a komfortzónájából, egy sötétbarnából szőke vagy ennek a fordítottja tényleg látványos különbséget eredményez.

Az új frizura mellé egy finom, elegáns smink dukál, amely felerősíti az előnyös vonásokat, miközben cseppet sem kelt túlzó, mesterkélt hatást. Ha valaki teljes mértékben tapasztalatlan a kozmetikumok világában, célszerű profi segítséget kérnie, de az interneten található videók is jó alapként szolgálnak.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés