Az idei nyári divat előtérbe helyezi a sikkes rövid frizurákat. Ezek a fazonok nem csak ultranőiesek, a vékony szálú hajból is kihozzák a maximumot.

hirdetés

Sokan azt gondolják, hogy a rövid frizurák nem feltétlenül a legjobb választások, ha vékony szálú hajról van szó. A hosszabb hajtömeg elméletben dúsabbnak és tömöttebbnek láttatja a tincseket, ám a megfelelő rövid verzió talán még ütősebb összhatást eredményez.

A rétegek játéka, valamint a trükkösen nyírt forma abszolút elegendő lehet ahhoz, hogy a vékony, erőtlen szálak rugalmasabbnak tűnjenek és tartást kapjanak. Az idei nyári divat egyértelműen az ultranőies rövid frizurákat helyezi előtérbe, amelyek elképesztően dögös kisugárzást kölcsönöznek.

Szerencsére a most trendi hajstílusokat egyáltalán nem nehéz beszárítani, aligha kell órákon át bíbelődni velük a tükör előtt. Az már csak hab a tortán, hogy látványosan fokozzák a vonzerőt! Mutatjuk, melyek a 2023-as topfazonok.

 

A rövid frizura a nyári divat kedvence

Blunt bob

A menő blunt bob frufruval és frufru nélkül is csodásan keretezi az arcot, különlegessége épp az egyszerűségében rejlik. Az egyenesen vágott tincsek tömöttebbnek láttatják a frizurát, éppen ezért szuper választás vékony, erőtlen szálak esetén. Ez a fazon rengeteg formázási lehetőséget rejt magában, így ha szeretsz játszani a hullámokkal és a különböző stílusokkal, garantáltan imádni fogod!

Shag

A tépett, merész shag a 2023-as év egyik legmenőbb, legmerészebb fazonja. Nagy meglepetés volt, amikor visszatért a divatba, ám manapság abszolút toplistásnak számít, sokan kipróbálják dúsító, vonzerő-tuningoló hatását. Hullámos és egyenes tincsek esetén is szuperül mutat.

Halmozott bob

A halmozott bobfazon lényege, hogy a hátulsó tincsek ívesen vannak levágva, ezáltal tömöttebbnek és dúsabbnak hat az eredmény. A rétegek játékával szép tartást kap a frizura, ez a rövid verzió igazi jolly joker, ha nem tudsz választani a hosszabb és rövidebb bobstílusok között.

Francia bob

A csinos kis francia bob elbűvölően nőies, kissé kislányos, mégis dögös kisugárzást kölcsönöz. A fül magasságáig vágják fel a tincseket, ami igazán különlegessé teszi a megjelenést. Ezt a rövid hajstílust szuperül fel lehet turbózni néhány könnyed loknival, így az eredmény sokkal dúsabb hatást kelt.

Pixie

A pixie igazi klasszikus, gyakorlatilag soha nem megy ki a divatból. Rövidebb, hosszabb változatban is nagyon kapós idén nyáron, a választékkal és a frufruval is zseniálisan lehet trükközni, ha változatosabb külsőre vágysz. Egy kis melír és árnyalás optikailag még dúsabbnak láttatja a frizurát, így valóban csodát tesz a vékony szálú hajjal.

Bixie

A menő bixie a bob és a pixie keveréke, tulajdonképpen egy átmenet a kettő között. Már önmagában a fúzió hihetetlenül izgalmassá teszi a megjelenést, ráadásul ezt a fazont is legalább ezerféleképpen lehet variálni. Gyönyörű tartást ad a vékony szálú hajnak, mesésen nőiessé teszi a megjelenést.

Kiemelt kép és cikkfotó: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés