A félhosszú frizura most hullámos, kissé kusza formában hódít. Ennek a dús, nőies összhatásnak egyszerűen nem lehet ellenállni!

hirdetés

A hullámos félhosszú frizura meghódította a trendeket

Az új trendek a jó öreg klasszikusokat sem szorították háttérbe idén. Cseppet sem meglepő, hogy a nőies félhosszú fazon népszerűsége is felerősödött az elmúlt időszakban. Ez a hajhossz tökéletes átmenetet képez a rövid és hosszú frizurák között, így aki nem tud dönteni, annak abszolút beváltja ígéretét egy ilyen fazon.

Egyáltalán nem bonyolult karbantartani, könnyű beszárítani, és tulajdonképpen bármilyen stílusos frizura lazán elkészíthető belőle. Akár befonva, akár kontyban, sőt, még copfban is viselhető. A félhosszú fazonból bármit ki lehet hozni, az eredménynek csupán a képzelet, na meg a kézügyesség szab határt. A most divatos lenyalt frizura trendje sem jelent akadályt, a vékony szálú félhosszú haj két oldalra fésülve, lelapítva is elegánsan mutat. Ugyanakkor játékos, nagy volumenű hullámokkal szintúgy fel lehet dobni az összképet, ízlés és hangulat dolga, ki melyikre szavaz.

Idén még hajgumira vagy csatokra sincs szükség ahhoz, hogy trendivé váljon a megjelenés, a legtöbben egyszerű hullámokkal bolondítják meg vállig érő loboncukat. Míg néhány évvel ezelőtt még mindenki hajvasalókkal gyötörte a tincseit, mert a nők többsége tűegyenes frizurára vágyott, az idei irányzatok sokkal nagyobb szabadságot adnak, hiszen a természetes hatású, dús loknik mellett a szélfútta, laza esésű, texturált fürtök, valamint a simára fésült, lenyalt frizurák egyaránt divatosnak számítanak.

Egyesek kifejezetten tartanak attól, hogy a félhosszú frizura „olyan semmilyen”, azonban ez cseppet sem igaz. Persze az egyenesen vágott tincsekben nincs túl sok extra, ám különlegességük épp az egyszerűségükben rejlik. Néhány könnyed hullám máris dúsabbá és határozottabbá varázsolja a megjelenést, ráadásul ez a fazon tényleg mindenkinek jól áll, kortól és stílustól függetlenül.

Ha egy finom festést kap a haj, akár balayage, akár más melír formájában, a dúsító hatás még inkább érvényesül. A fény-árnyék játéknak köszönhetően az a néhány hullám elképesztően felturbózza a volument, ez a kombináció tartást ad a frizurának, sikkessé és trendivé teszi a megjelenést.

Sokan trükköznek a választék eltolásával, ami rendkívül sokat dob az egyébként egyszerű, félhosszú fazonon. Az aszimmetrikus elválasztás még dúsabbá és látványosabbá teszi a tincseket, ráadásul zseniálisan mutat a természetes hatású, lágy loknikkal kombinálva.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés