A bobfrizura roppant változatosan variálható, csupán trükkösen kell formázni ahhoz, hogy igazán izgalmassá tegye a megjelenést. Ez a frizura tényleg megunhatatlan!

hirdetés

Bobfrizura izgalmasan, változatosan

A bobfrizura népszerűsége már hosszú ideje töretlen, évek óta a legsikkesebb vágások között tartja számon a divat. Az ember azt gondolná, hogy ennyi idő után már nem lehet újat mutatni, ha a szimpla rövid hajstílusról van szó, ám amilyen egyszerű, legalább annyi izgalmas lehetőséget rejt magában.

Különlegességének kulcsa éppen abban rejlik, hogy semmi extra nincs a vágási technikában. Az egyforma hosszúságban, egyenesen lenyisszantott tincsek ugyanis könnyedén engedelmeskednek hajformázás esetén, így akár hő nélküli módszerekkel, akár hajvasalóval, hajsütő vassal érdemes lehet próbálkozni a bobfrizura átalakításakor.

A blogger kilenc különböző változatot mutat meg videójában, melyek egytől egyig különböznek egymástól, pedig az eredeti fazon ugyanaz. Elképesztő, hogy a bobstílus milyen változatosan formázható!

Bármilyen hajformázó technikát bevethetsz bobfazon esetén, hiszen a tincsek nem túlzottan rövidek ahhoz, hogy látványosabb loknikat lehessen belecsempészni a frizurába. Attól függően, hogyan használod a hajvasalót, milyen irányba forgatod a forró vasat, egészen más lehet a végeredmény.

A long bob, vagyis a hosszabbra hagyott bobstílus hatalmas előnye, hogy apró kontyot, copfot is készíthetsz belőle. Éppen ezért több lehetőséget rejt, mint a rövidke francia változat. Egy finoman hátrafésült, egyenletesen elválasztott kontyocska például kifejezetten nőies és elegáns összképet eredményez, míg az elöl lógva hagyott szálak már lazítanak a megjelenésen.

Minél erőteljesebbek a hullámok, annál feljebb ugranak a loknik. A látványos hullámosítás játékossá, dögössé, karakteresebbé teszi a külsőt, erősebb sminkkel igazi partihangulatot teremt.

Noha igényel egy kis trükközést, hogy a frizura ne csússzon szét és ne dobja ki magából a formázást, a megfelelő technikával tartós és mutatós eredményt lehet elérni. Célszerű valamilyen krémet vagy spray-t alkalmazni annak érdekében, hogy a tincsek kibírják az egész napos tortúrát.

Ezzel a kézmozdulattal például finom, könnyed hullámokat varázsolhatsz a frizurádba, ráadásul egyáltalán nem tart sokáig összedobni.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés