Még a nehezen kezelhető, kevésbé formázható hosszú haj is megadja magát, ha ilyen egyszerű, ámde annál sikkesebb frizurák közül válogatsz. Meglepő, hogy milyen könnyedén ráncba lehet szedni a rakoncátlan szálakat. Pár mozdulattal stílusos, elegáns fazonokat készíthetsz, s még csak extra kézügyességre sincs szükséged hozzá. A videókban lépésről lépésre láthatod a remek praktikákat.

hirdetés

A hosszú tincsek bizony-bizony ki tudnak babrálni az ember lányával, a rakoncátlan szálak sokszor egyáltalán nem engedelmeskednek, ilyenkor pedig mindenki azt érzi, hogy a frizurája szó szerint sehogy sem áll. Az egyszerű copf remek megoldást nyújt a szimpla hétköznapokon, ha nem akarsz sokat bíbelődni a hajaddal. Gyorsan elkészül és pikk-pakk megzabolázza a kósza, gubancos szálakat, ám legalább ilyen gyorsan unalmassá is válhat.

A reggeli rohanásban nemigen jut idő a hosszas készülődésre, ráadásul a szimpla hétköznapok hanyag eleganciája nem is feltétlenül igényel flancos frizurát. Ettől függetlenül minden nő szereti jól érezni magát a bőrében, amihez a hajstílus legalább annyira hozzájárul, mint a csinos öltözék vagy a finom smink.

Habár a hosszú tincsekből szinte bármi kihozható, és az elkészített frizurának csupán a kreativitás és a kézügyesség szab határt, a mindennapokban az egyszerű, praktikus viseletek is kapóra jönnek. Nem feltétlenül kell túlbonyolítani a dolgokat, egyszerű lépésekkel bele lehet csempészni a megjelenésbe a finom nőiességet. Mielőtt belevágnál a frizurakészítésbe, célszerű egy kevés hajformázó krémmel vagy spray-vel átfésülni a szálakat, hogy szebb és tartósabb legyen a végeredmény.

A nőies, sikkes megjelenésre nem csak a frissen fodrászolt haj lehet a garancia, sokszor a legegyszerűbb megoldások is meghozzák a kívánt hatást. Ezek a frizurák elképesztően egyszerűek, pár mozdulattal elkészíthetők, mégis fantasztikus eredményt ígérnek. Te is meg tudod őket csinálni!

 

Egyszerű frizurák, amelyek hosszú haj esetén bármikor bevethetők

A szimpla copf unalmassá válik egy idő után, azonban pár pofonegyszerű mozdulattal feldobhatod a hagyományos verziót. Ez a változat elegáns, sikkes külsőt kölcsönöz, pedig az elkészítése tényleg nem nagy ördöngösség. Mielőtt kipróbálnád, nézd meg párszor a lépéseket, és ne felejtsd el odakészíteni a hajgumikat, hogy kéznél legyenek!

Ehhez a frizurához semmiféle kiegészítőre nem lesz szükséged. A különlegessége éppen abban rejlik, hogy milyen elképesztően egyszerű elkészíteni. Csupán pár kézmozdulat, és máris copfba fogtad az összevissza lógó tincseket! Azt azért érdemes figyelembe venni, hogy ez a fazon csak és kizárólag hosszú haj esetén működik, a rövidebb szálak könnyedén szétcsúsznak, ha nem rögzíted őket.

Most, hogy tombol a retró láz, itt az ideje beszerezni egy hatalmas csatot! A kilencvenes évek egyik kedvenc hajdísze roppant praktikus, ráadásul ismét sikkes és stílusos viseletnek számít. Készítsd el a copfodat a szokásos módon, s egyetlen pillanat alatt turbózd fel a nagy fogú csat segítségével. A frizura máris különlegesebb hatást kelt, ráadásul ezzel a módszerrel a tincsek is dúsabbnak tűnnek.

Egy szép fonat bármilyen stílusban megjelenhet, úgy csalogatja elő a belül szunnyadó kislányt, hogy mindeközben kellően nőies összképet teremt. Ez a megoldás roppant egyszerű és gyors, nem igényel különösebb kézügyességet, szimpla hármas fonási technikával készül.

Ez a frizura hihetetlenül sikkes és elegáns, szuperül mutat kifinomult ruhadarabok mellett. Különlegességét az adja, hogy pár egyszerű mozdulattal eltakarható a hajgumi, így egészen formális megjelenést kölcsönöz. Az elkészítése nem igényel fodrászkezeket, de azért néhány alkalommal nem árt gyakorolni, mielőtt élesben csinálnád.

A kontyokkal képtelenség hibázni, a hosszú haj pedig remek alapja lehet a különleges technikával elkészített frizuráknak. Ez a praktikus, egyszerű verzió pillanatok alatt elkészül, és csak egy hajgumira, illetve néhány hullámcsatra lesz szükséged hozzá. Rétegesen vágott tincsek esetén könnyedén szétcsúszhat, ezért inkább egyenesen nyírt, szimpla fazon esetén ajánljuk.

Kiemelt kép: Getty Images.

Cikkfotó: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés