A nagy rohanásban is lehet nőies, nem hétköznapi hajkoronát varázsolni a hosszú tincsekből: látványos frizura akár 1 perc alatt is elkészülhet a megfelelő technikával.

hirdetés

A hosszú frizura sem jelent kihívást: így készítheted el 1 perc alatt

Sokan egy egyszerű lófarokkal oldják meg, hogy a hosszú lobonc ne legyen zavaró a nap folyamán, így a már mosásra éhes hajtöveket is tökéletesen elrejti az összefogott hajstílus. Ennek is van azonban kifejezetten nőies módja, egyetlen mozdulattal varázsolható különleges frizura az összegumizott tincsekből. Ez még a hajgumit is eltakarja, így a megjelenés különösen kifinomult lesz. A legnagyobb segítség az egyperces copfok elkészítéséhez egyértelműen a szilikon hajgumi, illetve az örök életű hullámcsat.

A fonat soha nem megy ki a divatból, különleges, elegánsabb szettek mellé szintúgy könnyedén készíthető ezzel a technikával 1 perces frizura. A haj felső harmadát hátrafonva, majd ebből mindössze két hullámcsattal kontyot készítve elképesztően nőies stílust varázsolhatsz magadnak.

A különleges kontyokon sokan elámulnak, és azt gondolják, hogy milyen nehéz lehet elkészíteni ezeket a fazonokat. A legtöbben attól tartanak, hogy saját maguknak biztosan nem tudnák megcsinálni. Ám mindössze pár pillanat alatt zseniális konty készíthető, csupán a megfelelő technikára van hozzá szükség. Ezek a kontyok tökéletes megoldások arra az esetre, ha már időszerű lenne a hajmosás, és el kell takarni a zsírosodó hajtöveket. Ráadásul azok számára is van extra gyors verzió, akik magasabban szeretik hordani a copfot.

 

Sokan azért növesztik meg a hajukat, mert így egyszerűen összefogható, nem okoz problémát a fárasztó mindennapok során a beszárítás és frizurakészítés. Ettől függetlenül fontos tény, hogy a tökéletes haj alapeleme a lenyűgöző megjelenésnek, így érdemes egy kevés időt szánni arra, hogy ne csak egy egyszerű lófarok vagy egy feltekert konty legyen az eredmény. A videóban látható kreációk valóban mindössze egyetlen perc alatt elkészíthetők, így a legnagyobb reggeli kavalkádba is beleférnek.

Az első néhány alkalommal talán még nehezebb lehet összedobni ezeket a szuper gyors stílusokat, így érdemes lehet hétvégente gyakorolni az egyperces fazonokat. Ha már benne vannak a kezedben a szükséges mozdulatok, rekordidő alatt összerittyenthetők.

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés