Vannak olyan napok, sőt olyan hetek is, amikor a reggelek szó szerint csak rohanásból állnak. Ilyen esetekre érdemes betárazni a legegyszerűbb trükkökből, amelyek segítségével gyors, mégis sikkes frizura készíthető a hosszú, összevissza álló hajból. Nem kell sok időt rászánni, egy-két alkalom után pár perc alatt össze tudod majd dobni ezeket a nőies fazonokat.

hirdetés

Gyors frizura hosszú hajból: rohanós hétköznapokra

Az állandó rohanás már-már a mindennapjaink részévé vált, de általában a reggelek bizonyulnak a leginkább kritikus időszaknak. Ilyenkor kell megalapozni az egész napot, a legtöbb nő pedig inkább szán időt a nyugodtan elköltött reggelire és a finom kávéra, semmint a hajával bíbelődne. Az aktuális megjelenés azonban egész nap elkísér, így nem árt legalább pár percet tölteni a tükör előtt.

Soha nem lehet tudni, hogy kivel találkozol aznap, vagy épp hová kell majd sietned munka után, megéri felkészülni a váratlan helyzetekre is. Ehhez nem kell mesterfodrászhoz menni hajnali ötkor, csupán pár egyszerű mozdulattal te magad is összedobhatsz egy igazán sikkes és nőies frizurát.

 

A videóban látható lépések roppant egyszerűen lekövethetők. Az összes hajstílus jó választás lehet az egyszerűbb, laza napokra és ugyanúgy az elegánsabb outfitek mellé. Csupán pár kiegészítőre van szükség az elkészítésükhöz: készíts elő hajgumit és csatot, hogy tökéletesen leutánozhasd a fazonokat. Ha van még két perced, akár díszítőelemekkel is feldobhatod az eredményt, egy hajráfot például semeddig nem tart belecsempészni a frizurába.

Nincs szükség elképesztő kézügyességre, ráadásul a videóban a nehezebb, nagyobb koncentrációt igénylő mozdulatok le vannak lassítva, így garantáltan minden apróságot le tudsz majd másolni. Ha elsőre nem sikerülne valamelyik hajstílus, nem kell megijedni, érdemes újra megpróbálni, legközelebb már garantáltan pár perc lesz az egész procedúra. Bár klisésen hangzik, de valóban a gyakorlat teszi a mestert!

 

A legjobb ezekben a fazonokban, hogy még a zsíros töveket is remekül eltakarják. A rohanós reggelekhez általában fáradt, kimerült esték és legalább annyira zsúfolt időbeosztás társul egész nap, így sokszor nem jut idő a hajmosásra. Ettől még nem feltétlenül lesz igénytelen és lelakott a külső, csupán a megfelelő hajstílust kell bevetni. Érdemes száraz samponnal próbálkozni ebben az esetben, így garantáltan frissnek tűnnek majd a tincsek.

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés